- Konuyu Başlatan
Boğaz kelebeği temizliği için ayar yapılması lazım temizlikten sonra ayar tutmaz bir daha diyorlar hocam. Doğruluğu var mıSiz yinede bogaz kelebegini bi temizletin. kirlenmisse rolantideki dalgalanmada stop etmis olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boğaz kelebeği temizliği için ayar yapılması lazım temizlikten sonra ayar tutmaz bir daha diyorlar hocam. Doğruluğu var mıSiz yinede bogaz kelebegini bi temizletin. kirlenmisse rolantideki dalgalanmada stop etmis olabilir
Valla ben de anlamadım ama fren bayağı zorlandı onu biliyorumDireksiyonun sertleştiğini yazdığınız için,benimde ilk aklıma gelen aracın stop etmiş olmasıydı...Otomatik araç kullanmadığım için nasıl stop eder açıkçası onuda bilmiyorum..Ama akü bitsede çalışan aracın direksiyonunun kitleneceğini düşünmüyorum..Frenler aşırı dur kalk trafikte şişebilir..Tutmayabilir..
Tamam hocam bir gidip baktırayım ben. Aküden de olabilir dediğiniz gibi. Ama bugünkü rolantideki o titreme sanki araç öksürüyor gibiydi.üstadım akün zayıflarsa frene basıp direksiyonu çevirirsen araç stop eder elektrik zayıf çünkü akün ölmüştür ama şuan anlatmana farkli sebeb var titreyip stop ediyor diyorsun şanzuman otomatik imiş bence götür bir bayiye cihaza bağlasın orj. olsun orada çıkar sıkıntısı yine üstadların dediği gibi bir boğaz temizlet ve akünü ölçtür kavramada bir ihtimal sorun olabilir