Merhaba,
Arabamı şubat ayında almıştım. Aldığım günden beri bir sorunum var, servise 4 kere götürdüm, sorun olarak değerlendirmiyorlar.
Arabayı ilk çalıştırdığımda yaklaşık ilk yarım saat boyunca frenden ayağımı çektiğimde çok yüksek gıcırtı gibi bir ses geliyor. Sonra yavaş yavaş kayboluyor. Servis başta zamanla geçer diye beni gönderdi. Geçmeyince bu sefer başka bir kullanılmış aracı test ettirdiler onda da olduğunu göstermek için. Dediklerine göre tüm otomatik astralarda varmış bu ses. Bu sesin normal olmadığını algılayacak kadar uzun süredir araç kullanıyorum, yokuşta değil düz yolda bile çıkıyor ses. Daha önceki araçlarında yokuş aşağı inişlerde kavramadan dolayı ses gelirdi ama bu araçta frene yarım bastığımda bile ayağımı çektiğimde çok daha şiddetli ses geliyor. şimdi bu ses normal diyen Reis İlk bakımda fren balatalarını yada disklerini değiştirmeye kalkarsa ne yapacağım? Arabam garantide olmasa müdahale ederlerdi bu sese diye düşünüyorum. Arabasında benzer durumla karşılaşan arkadaşlar var mı?