FULL benzin İstasyonlarında Büyük İndirimmmmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: FULL benzin İstasyonlarında Büyük İndirimmmmm

Valla benim hanımın dayısıda İstanbul'a gittiğimde benzin alacağımı duyunca ısrar ve vurguyla sakın Full'den alma demişti. Sorun çıkarttığını ilk duyuşum değil.

Aslında ben öyle büyük bir sorun yaşamadım henüz, sadece yukarıda bahsettiğim durumlar var ama uzun vadede ne olur bilmem.

Full Bahçeşehir-Ispartakule de bugün bir şube açmış, dizel in litresi 3 liradan veriliyor. 9 gibi gidip depoyu doldurmayı düşünüyorum, deponun yarısı shell, yarısı full olsun bakalım ne olacak.

arkadaşlar ben bir önceki aracımı (1.6 vvt-i + lpg li corolla 2003) full den gazı doldurdum ve gaz bitti uyarısı verdikten bi 100 metre sonra motor yatak sardı. dayım motor ustasıdır ve dediği aynen şu: gazda bi yağ oranı varmış ve bu oranın yerine ucuz olan solvent diye bi madde basıyorlarmış. ben bilmiyodum ordan fulledim denemek amaçlı. aman diyim ben eski arabamı çok seviyodum zorla sattım bu full yüzünden. ama tercih sizin arkadaşlar...

arkadaşar ben roccoda ucuz yerden alınca buna full de dahil, arabada rölantide vuruntu oluyor ama shellden almaya başladım o vuruntu kesildi...

sürekli aynı opet bayiinden alıyorum. ama orda olmadığımda başka opet bayii. ama opet bulamadığımda shell.

Geri