bayii üretiminin durdurulduğunu söylemişti bayilerinin ellerinde kalanlarda son clasıc lermiş...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H kasa sedan tarih oldu demek..olsun olsun kişisel görüşüm akranlarına göre sönüktü zaten.
C.tesi servise bakıma girdim. O sırada showroomdaki araçları incelerken görevli kıza bu fiyat listesinde dizellerin olmadığını söyledim.
Bana artık yeni H dizel gelmeyeceğini, ellerindeki 2012 lerin son olduğunu ama benzinli modelin gelmeye devam edeceğini söyledi.
H sedan yerine J sedan geliyormuş.
Bu durumda H kasa dizeller altın değerinde satılmaya başlayabilir 2. elde. çünkü J kasalar çok pahalı, H kasalar ise artık sorunsuzluğunu ispat etmiş, her yönden ekonomik ve konforlu bir araç.
Bu yaz 40 binli rakamlara 2. el H kasaları satılırken görürsek şaşırmayalım. Tabi bu durum beni sevindirir o ayrı
Ancak aklıam bir ihtimal daha geliyor ki oda şudur;
Opel eğer yeni bir dizel motor üzerine çalışma yapıyırsa mesela combolardaki 1,6 cdti gibi, H kasalarda deneme amaçlı 2015 yılına kadar bu araçlarda kullanabilir.
Yani bir ihtimal bir değişiklik yapıp dizeleri yeniden piyasaya sürebilir.
Tabi bunlar benim kişisel fikirlerim ve ihtimal olarak düşük![]()
opelde genelde stok olmaz sipariş üzerine ithal ediliyor.talep az olduğundan kaldırmışlar sanırım