bayii üretiminin durdurulduğunu söylemişti bayilerinin ellerinde kalanlarda son clasıc lermiş...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H kasa sedan tarih oldu demek..olsun olsun kişisel görüşüm akranlarına göre sönüktü zaten.
C.tesi servise bakıma girdim. O sırada showroomdaki araçları incelerken görevli kıza bu fiyat listesinde dizellerin olmadığını söyledim.
Bana artık yeni H dizel gelmeyeceğini, ellerindeki 2012 lerin son olduğunu ama benzinli modelin gelmeye devam edeceğini söyledi.
H sedan yerine J sedan geliyormuş.
Bu durumda H kasa dizeller altın değerinde satılmaya başlayabilir 2. elde. çünkü J kasalar çok pahalı, H kasalar ise artık sorunsuzluğunu ispat etmiş, her yönden ekonomik ve konforlu bir araç.
Bu yaz 40 binli rakamlara 2. el H kasaları satılırken görürsek şaşırmayalım. Tabi bu durum beni sevindirir o ayrı
Ancak aklıam bir ihtimal daha geliyor ki oda şudur;
Opel eğer yeni bir dizel motor üzerine çalışma yapıyırsa mesela combolardaki 1,6 cdti gibi, H kasalarda deneme amaçlı 2015 yılına kadar bu araçlarda kullanabilir.
Yani bir ihtimal bir değişiklik yapıp dizeleri yeniden piyasaya sürebilir.
Tabi bunlar benim kişisel fikirlerim ve ihtimal olarak düşük
opelde genelde stok olmaz sipariş üzerine ithal ediliyor.talep az olduğundan kaldırmışlar sanırım