astra classic III alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyikar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erim saolasın. Levent bey tekrar hayırlı olsun, Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin.
Farların karartılmış olmasını beğendim, daha sportif yapıyor astrayı. Krom kapı kolları tercihtir ama benimde hiç beğenmediğim bir uygulamadır. Erim H1 dediğin 2007 öncesi kasaların farı mıdır? 2007-2009 astra farlarından iç karartması dışında bir fark vardmıdır? şekil olarak falan gibi?

Evet abi 2007 öncesi makyajsız H kasa farı.Bende sadece bu fotoğraflarda gördüm tam detayları bilmiyorum ama büyük ihtimalle Makyajsız kasa farı koymuşlardır.Aşağıdaki fotoğraf Makyajsız kasa.Astra Classic 3le aynı gibime geliyor.

astra1.6ahyr04%20001.jpg

Evet abi 2007 öncesi makyajsız H kasa farı.Bende sadece bu fotoğraflarda gördüm tam detayları bilmiyorum ama büyük ihtimalle Makyajsız kasa farı koymuşlardır.Aşağıdaki fotoğraf Makyajsız kasa.Astra Classic 3le aynı gibime geliyor.

ok. anladım.

çok şükür araba işini hallettik. araç 1000 km'e yaklaştı (650 km civarı), 1000. km bakımı var. şimdi siz değerli arkadaşlardan bundan sonrası için araca ne tür takviyeler yapabilirim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Hayırlı olsun, bende bu arabadan almak için uğraşıyorum, fotolar için çok teşekkür. Bir de sakıncası yoksa aldığınız fiyatları yazarsanız sevinirim...

aynı araçtan alıp kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini burada yazabilirlerse sevinirim.

Hyırlı olsun güle güle kullan allah akaza göstermesin ilk amin diyen ben olyım

teşekkür ederim ali kardeşim.şimdilik şehir içerisinde biraz fazla yakıyor gibi geldi araç şu an 1600 km ye geldi belki yeni olduğu içindir.km ye 6.5 lt yakıyor gösteriyor yol biligisayarı.6.2 ile 6.5 lt arasında gidip geliyor

hayırlı uğurlu olsun.bende haziranda aldım çok memnunum.umarım sende memnun kalırsın.

teşekkür ederim ali kardeşim.şimdilik şehir içerisinde biraz fazla yakıyor gibi geldi araç şu an 1600 km ye geldi belki yeni olduğu içindir.km ye 6.5 lt yakıyor gösteriyor yol biligisayarı.6.2 ile 6.5 lt arasında gidip geliyor

benm araba 300 km oldu yakıt tüketimi 6.9-7.1 arasnda gdp geliyo daha düşecceğini söledler ama
bu arada hayrlı olsn kazasz belasız inş

111.yıl donanımı çıkmadan önceki fiyatlarda aynıydı diye hatırlıyorum..

Geri