garip bir durum..!!!

cemdigital2003

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.feyzullahcinar.com
ustalar merhaba benim vectra b 'nin önler ve arka sağ cam normal açılıp kapanıyor programlanıyor amma sol arka bir garip açma yönüne kapanıyor kapama yönüne açılıyor ve programlanmıyor bilgisi yada önerisi olan varmı.?? şimdiden teşekkürler..saygılar...

düğmeyi yerinden çıkarıp ters çevirin tabi vectranın düğmeleride bizim astralardaki gibi gibi ise, çünkü astralarda düğmelerin altıda üstüde aynı

Daha önceden sökülüp motor kablolarının ters bağlanmış olma ihtimali varmı?

büyük ihtimalle kumanda ters bağlanmış

:confused: :rolleyes: :confused:

valla arkadaşlar yorumlar için sağolun birincisi bizim kumanda düğmesi farklı ters çevrilmez hem iki tane biri kapıda ana kumandada vites kolunun yanında motorun girişini değiştirdim yalnış bağlantıdır diye hiç çalışmadı bakalım buluruz belki bir çözüm..saygılar...

arka kapıyı actınya şimdi,orda kapıya giden kablolar var direğin içine giriyo.o tıpayı çıkart biraz zor çıkar ince bir tornavida olması lazım.içerde bitane daha soket var onu sök temizle oksitlenme yapmıştır.tekrar dene bi.

arka kapıyı actınya şimdi,orda kapıya giden kablolar var direğin içine giriyo.o tıpayı çıkart biraz zor çıkar ince bir tornavida olması lazım.içerde bitane daha soket var onu sök temizle oksitlenme yapmıştır.tekrar dene bi.

ustam arka camlar bir ara arızalanmıştı çalışmıyordu o dediğini o zaman yapmıştım"2 ay evvel" kontak siprey ile temizlemiştim normale dönmüştü zaten sorun daha eski ve çalışmama değil ters çalışma ve programlanmaması sol arkanın bu soruna ancak sen çözüm sunarsın başka nerden olabilir...saygılar...

not:bu arada ustam şimdi memurum ama eski mesleğim elektronik yani önerilerini zorlanmadan uygularım.

ozaman kiriko beynini sök içine bak.içinde bi işlem yapılmış olabilir daha önceden.yada sol ayak bölmesi var ordaki kapağın altında iki tane soket var onlar zamanla oksitleniyo ordanda yapar hiç olmadı arkadan kapı içinden kabloların yerlerini değiştircen.ama hafızaya alınmıyorsa kesinlikle beynindendir.

ozaman kiriko beynini sök içine bak.içinde bi işlem yapılmış olabilir daha önceden.yada sol ayak bölmesi var ordaki kapağın altında iki tane soket var onlar zamanla oksitleniyo ordanda yapar hiç olmadı arkadan kapı içinden kabloların yerlerini değiştircen.ama hafızaya alınmıyorsa kesinlikle beynindendir.

ustam teşekkür ederim sağol önerilerini uygulayacağım ..saygılar..

Geri