Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok ya ne 2,5 saati oldu olacak bi gaz kelebeği için bir gün bekleyelim. tnere yatıttırma yeri klaydaysa sökmene bile gerek yok rölantide çalışırken balata spreyi sık biraz sık işte sora arabayı söndürüp bez veya süngerle silebildiğin adarın sil zarar vermeden işte bukadar 10 dakikalık iş.
Resimdeki parçaya dikkat et gaz kelebeği boğaz kelebeği her neyse hava filitresinin bittiği yerdedir orayı sök balata spreyi ile temizle ve silebildiğin kadar sil. Biraz yetenek varsa söküp temizle.
Yok ya ne 2,5 saati oldu olacak bi gaz kelebeği için bir gün bekleyelim. tnere yatıttırma yeri klaydaysa sökmene bile gerek yok rölantide çalışırken balata spreyi sık biraz sık işte sora arabayı söndürüp bez veya süngerle silebildiğin adarın sil zarar vermeden işte bukadar 10 dakikalık iş.
Kaç tane hortum kablo ve üst manifolt komple söküldü bizzat başındaydım bu işlem bitene kadar.Her araçta farklı yerde konumlanmıştır bu gaz kelebeği vectra b de ise aşağıda kalıyor bu yüzden iş uzun sürmüştür.
Ben opelinde mareanında ve bir çok aracın gaz kelebeğinin nerede olduğunu biliyorum. Benim koyduğum resim ve açıklamanın sizinle ilgisi yok sadece özgür arkadaşa yardımcı olmak istediğim için koydum.
Ben opelinde mareanında ve bir çok aracın gaz kelebeğinin nerede olduğunu biliyorum. Benim koyduğum resim ve açıklamanın sizinle ilgisi yok sadece özgür arkadaşa yardımcı olmak istediğim için koydum.