Gaz kelebeği temizliği !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok mu :(

Bizim F kasada çok arkada kalıyor yeri.birde oraya el bile girmiyor yaw.nası temizleyecezki söküp.bir ustaya yaptırmak lazım sanırım.bu vectradaki gibi bir işlemse en az yarım gün sürer.acaba bunu söküp temizlemek değermi uğraşmaya ne gibi artıları olurki?

Artısı olacağı kesin ben bu kadar beklemiyordum. 2,5 devirdeyken gaza basıp fırlaması gibi.

çok güzel paylaşim

Astra H kasalarda varmı böyle bir parça acaba benimde ön konsoldan bir şakırdama sesi geliyor bununla bir ilgisi olabilirmi acaba arkadaşlar ?

astra g aracım geçenlerde hata verdi araç çalıştıktan sonra devir saati yükselip alçalıodu 10-15 arasında daha sonrasında gaza bastığınızda herhangi bir tepki yok sanki gaza basmamışsınız gibi.tekrar istop edip tekrar çalıştırdığınızda arıza lambası yanmıyordu.serviste gaz kelebeği arızalı değişecek dediler sıfırı 350-500 tl gibi fiyat verdiler.servisteki eleman sökelim temizleyelim dedi dediğiniz gibi balata temizleyicisi ile 10 dk lık bir işlem ile sorun çözüldü.anlamasak biraz sanayi olaylarından hemen aldıracaklar parçayı alın gelin takalım dio usta :).dikkat etmeli uyanık olmalı biraz.

Astra H kasalarda varmı böyle bir parça acaba benimde ön konsoldan bir şakırdama sesi geliyor bununla bir ilgisi olabilirmi acaba arkadaşlar ?

Benim aracımdada şakırtı sesi üzerine temizlettim ancak temizleme bu parçayı düzeltiyormu bazen rölanti düzensizliği ve silkeleme yapıyor birde oksijen sensörüde temizleniyormu.

güzel paylaşım da resimler vectra b kasanınmı?.bende merak etim sökesim geldi valla.

bugün temizlettim farkını hissedilir şekilde belli etti arabanın sesi değişti rolantisi düzeldi ama parça çok eskimiş değiştirmem gerekiyormuş fazla uzun ömürlü olmaz dediler... şimdilik gayet güzel

Geri