Gaz Pedalında Titreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sallierim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Gaz Pedalında Titreme

sallierim link' Alıntı:
eyvallah.bizim memleket sıcak olduğu için klimasız gezemiyoruz malesef.en çok da bu titremeyi biz hissediyoruz haliyle..

Hazır titriyorken LPG'yi yapıştır :D

mucahitduran link' Alıntı:
Hazır titriyorken LPG'yi yapıştır :D
garantisi biter bitmez yapıştıracam.adanadaki servis lpg takılınca garantiyi bozduruyor.lpgsiz bu araca binmek sıkıntılı iş.taktırıp kurtulacam yazdan sonra

sallierim link' Alıntı:
garantisi biter bitmez yapıştıracam.adanadaki servis lpg takılınca garantiyi bozduruyor.lpgsiz bu araca binmek sıkıntılı iş.taktırıp kurtulacam yazdan sonra

Ben de onu anlamıyorum. Ankaradaki hiç bir yerini garantiden çıkartmazken Adanadaki nasıl çıkartıyor? Bu işin standardı yok mudur? :)

mucahitduran link' Alıntı:
Ben de onu anlamıyorum. Ankaradaki hiç bir yerini garantiden çıkartmazken Adanadaki nasıl çıkartıyor? Bu işin standardı yok mudur? :)
opelde standart yoktur :D.fren diskini bir yer garantiye sokarken diğeri sokmaz aynı durum emme manifoltunda da geçerlidir :D

Ynt:

Ben de arac sogukken rampa ciktiginda 2500 - 3000 devirler arasinda debriyaj, gaz pedali ve viteste bir titresim hissediyorum. Iyice takintili amcalar gibi oldum belli belirsiz ama var ve neden oldugunu anlamak istiyorum. Havalar isininca oldu demek ki klima ile alakasi olabilir. Bakimi da yaklasti 27500 oldu kilometre bir uzun yol yapayim sonra da bakima.sokayim diyordum ama acaba yola gitmeden mi yaptisam bakimi?

Eski aracim Megane 2'de titreme konusunda artik master degree olmustum. Motor ust kulakcigi yada motor takozu denen meretin plastigi mersin sicaginda sertlesip ozelligini yitirince araba titresime alinmis 3310 gibi oluyordu. İnsallah boyle sinir bozucu bir nedenden oturu degildir.

Ynt: Ynt: Ynt: Gaz Pedalında Titreme

Aydn link' Alıntı:
Eski aracim Megane 2'de titreme konusunda artik master degree olmustum. Motor ust kulakcigi yada motor takozu denen meretin plastigi mersin sicaginda sertlesip ozelligini yitirince araba titresime alinmis 3310 gibi oluyordu. İnsallah boyle sinir bozucu bir nedenden oturu degildir.
Insallah degildir, cozum olarak ne yapmistiniz acaba?

Motor ust kulakcigini degistirmistim. Basit bir parca ama aracin lifte cikmasi gerekiyor. Bizim araclarda bu parca nerde hangi konumda bilmiyorum. Ama degistirince araba Azer Bulbul'den bir anda Zeki Müren'e döndü. Eger mesele buysa kesinlikle disarda degistirmenizi oneririm.

Ynt: Ynt: Ynt: Gaz Pedalında Titreme

Aydn link' Alıntı:
Motor ust kulakcigini degistirmistim. Basit bir parca ama aracin lifte cikmasi gerekiyor. Bizim araclarda bu parca nerde hangi konumda bilmiyorum. Ama degistirince araba Azer Bulbul'den bir anda Zeki Müren'e döndü. Eger mesele buysa kesinlikle disarda degistirmenizi oneririm.
Cok tesekkur ederim, ben en iyisi bu hafta servise bir ugrayayim da icim rahat etsin, ayrica araci son derece kurallara uygun ve zorlamadan kullaniyorum eger boyle bir durum varsa garanti kapsaminda degerlendirilmesi gerekir diye dusunuyorum. Bakalim opel servisi ile ilk tecrubem nasil gerceklesecek...
Aydn link' Alıntı:

Rica ederim insallah farkli basit birseydir.

Geri