Bendede yillardir tekleme, kesiklik problemi var. bu cumartesi arac dusuk devirlerde stop etmeye basladi aniden. Isiklara yanasirken devir dusunce stop ediyor oan vitesi bosa alabilirsem rolantide tekliyodu. Egr yi bogazi bogaza giren hortumlari kontrol ettim bisey goremedim. Benzine aldim baktim benzindede aynisini yapiyor. Buarada yillardir kesiklik zaten hem benzinde hem lpgde vardi. Servise gitmeye karar verdim daha servise varamadan yolda dreksiyon sertlesti pompa durdu, teyp kapandi, farlar sondu, klima sustu ve araba benzine gecti, lpg geciremiyordum. Araba fayton gibi oldu birden. Anladimki sarz gitti. Servise vardigimda da tespit ettikti sarz etmiyormus arac. Bu usta daha once arabayi bu sorun icin tum sensorler, manifold, beyin, bobin, bujiler, egr, yeni bogaz, depo havalandirma valfine kadar tek tek denedi ancak problemi bulamamistik. Araci yarin alicam nasipse. Ustamin dedigine gore duzgun sarz edememesi bu tarz problemlerde yaptirirmis. Eger sarz dinamosundan akuye dalgali akim geliyorsa dedi. Yarin araci aldigimda bikac gun test edicem bakalim bu sorunda duzelirse buraya yazarim arkadaslar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi