arkadaşlar fotolar cep telefonu ile çekilmiştir. resmen uzay aracı kokpiti gibiydi maaşallah. sizinle paylaşmak istedim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astraowner link' Alıntı:bununla ilgili insigniateamden bir yazı paylaşmıştım orda anlatıyordu nasıl yapılabileceğini sanırım
hakan bey. sizin daha önceki videolarda da dikkatimi çeken birşey var. o da sizin cyclone ekranındaki alt ortada buılunan opel logosu soldaki nvi sekmesinin altında kalıyor. altta sayın turk_187nin opel logosu aynen benim ki gibi küçük ve tam ortada sizinki nispeten büyük ve soldaki sekmelerin altında...sorun değil ama dikkatimi çekmiştiHaKaN link' Alıntı:göstergelerdeki beyaz ile kırmızının uyumu müthiş zaten ve ışıklar çok güçlü
benim kafama takılan ben de kullanıyorum bu cyclone için tam ekran arka plan yapılamaz mı acaba ?
yarım ekranda durunca biraz basit duruyor tam ekran yeni opel logosu olsa tam süper olurdu
türk_187 link' Alıntı:
maalesef net ortamında herhangi güncelleme dosyası mevcut değilEsmerce link' Alıntı:Cyclone için güncellemeler kendi sitesinde mi mevcut acaba?