Gece Yolculuğu Araç İçi Görseller

türk_187

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.umithc.blogspot.com
arkadaşlar fotolar cep telefonu ile çekilmiştir. resmen uzay aracı kokpiti gibiydi maaşallah. sizinle paylaşmak istedim..

img2011041000101.jpg

img2011041000097.jpg

img2011041000100.jpg

img2011041000099.jpg

img2011041000098.jpg

img2011041000096.jpg

img2011041000094.jpg

Ynt: Gece Yolculuğu Araç İçi Görseller

şimdi farkettimde aslında direksiyon üstündeki opel logosunuda ışıklandırsalarmış, harika olurdu...:)

göstergelerdeki beyaz ile kırmızının uyumu müthiş zaten ve ışıklar çok güçlü
benim kafama takılan ben de kullanıyorum bu cyclone için tam ekran arka plan yapılamaz mı acaba ?
yarım ekranda durunca biraz basit duruyor tam ekran yeni opel logosu olsa tam süper olurdu :)

bununla ilgili  insigniateamden bir yazı paylaşmıştım orda anlatıyordu nasıl yapılabileceğini sanırım

astraowner link' Alıntı:
bununla ilgili  insigniateamden bir yazı paylaşmıştım orda anlatıyordu nasıl yapılabileceğini sanırım

Yapılabiliyor demek!!

evet o yazıyı okudum ancak sistemi bozabilirsiniz ben mesuliyet kabul etmem demiş
ben tatilde memlekete dönünce bu iş üzerine yoğunlaşıp ses sistemi servisime danışıp yaptırıcam
olursa sizinle de paylaşırım

HaKaN link' Alıntı:
göstergelerdeki beyaz ile kırmızının uyumu müthiş zaten ve ışıklar çok güçlü
benim kafama takılan ben de kullanıyorum bu cyclone için tam ekran arka plan yapılamaz mı acaba ?
yarım ekranda durunca biraz basit duruyor tam ekran yeni opel logosu olsa tam süper olurdu :)
hakan bey. sizin daha önceki videolarda da dikkatimi çeken birşey var. o da sizin cyclone ekranındaki alt ortada buılunan opel logosu soldaki nvi sekmesinin altında kalıyor. altta sayın turk_187nin opel logosu aynen benim ki gibi küçük ve tam ortada sizinki nispeten büyük ve soldaki sekmelerin altında...sorun değil ama dikkatimi çekmişti
türk_187 link' Alıntı:

evet sn. ercub detayı iyi yakalamışsınız :)
aklımda hepsi, ses sistemi servisine uğrayıp düzelttiricem, gün geçtikçe üzerinde güncellemeler yapılıyor
o yüzden hem görüntü hem ses olarak gittikçe bu düzenlemeleri takip edip güncelleştirmek gerekiyor

Cyclone için güncellemeler kendi sitesinde mi mevcut acaba?

Esmerce link' Alıntı:
Cyclone için güncellemeler kendi sitesinde mi mevcut acaba?
maalesef net ortamında herhangi güncelleme dosyası mevcut değil
ses sistemi servisleri yapıyor
bununla ilgili bir bilgi buldum şimdi paylaşıyorum..

Geri