bu sene ne kadar gelmek istedim ise de hastalıklar ve üzücü olaylar yaşıyorum bu sene 2 hafta önce anneannemi kaybettim ve amca ankara da kanser hastası 2 haftadır bir yanına gitmek zorundayım şimdiden herkese iyi eğlenceler ....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sene ne kadar gelmek istedim ise de hastalıklar ve üzücü olaylar yaşıyorum bu sene 2 hafta önce anneannemi kaybettim ve amca ankara da kanser hastası...
Ankara'da toplanma alanı bildirilecektirSelamlar, daha önce katılmadığım için bilmiyorum ama Ankara ekibi için bir buluşma oluyor mu?
bu sene ne kadar gelmek istedim ise de hastalıklar ve üzücü olaylar yaşıyorum bu sene 2 hafta önce anneannemi kaybettim ve amca ankara da kanser hastası 2 haftadır bir yanına gitmek zorundayım şimdiden herkese iyi eğlenceler ....
başınız sağolsun turgay, allah şifa versin inşaallah amcanada. geçmiş olsun.bu sene ne kadar gelmek istedim ise de hastalıklar ve üzücü olaylar yaşıyorum bu sene 2 hafta önce anneannemi kaybettim ve amca ankara da kanser hastası 2 haftadır bir yanına gitmek zorundayım şimdiden herkese iyi eğlenceler ....
Başınız sağolsun, geçmiş olsun.
turgay başın sağolsun. amca içinde geçmiş olsun. ankaraya geldiğinde bir isteğin eksiğin veya yapabileceğim birşey olursa ulaşırsın.
başınız sağolsun turgay, allah şifa versin inşaallah amcanada. geçmiş olsun.