Geleneksel Abant buluşması 15 temmuz 2012

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu sene ne kadar gelmek istedim ise de hastalıklar ve üzücü olaylar yaşıyorum bu sene 2 hafta önce anneannemi kaybettim ve amca ankara da kanser hastası 2 haftadır bir yanına gitmek zorundayım şimdiden herkese iyi eğlenceler ....

bu sene ne kadar gelmek istedim ise de hastalıklar ve üzücü olaylar yaşıyorum bu sene 2 hafta önce anneannemi kaybettim ve amca ankara da kanser hastası...

Başınız sağolsun, geçmiş olsun.

bu sene ne kadar gelmek istedim ise de hastalıklar ve üzücü olaylar yaşıyorum bu sene 2 hafta önce anneannemi kaybettim ve amca ankara da kanser hastası 2 haftadır bir yanına gitmek zorundayım şimdiden herkese iyi eğlenceler ....

turgay başın sağolsun. amca içinde geçmiş olsun. ankaraya geldiğinde bir isteğin eksiğin veya yapabileceğim birşey olursa ulaşırsın.

başınız sağolsun turgay, allah şifa versin inşaallah amcanada. geçmiş olsun.

Ankara için buluşma ve hareket noktası : istanbul yolu üzeri carrefour'dan sonraki shell benzinlik ( ankamall'den eryaman'a giderken sincan sapağına gelmeden 2 km önce )
saat 9:30 da.

turgay başın sağolsun. amca içinde geçmiş olsun. ankaraya geldiğinde bir isteğin eksiğin veya yapabileceğim birşey olursa ulaşırsın.

allah razı olsun kadirim düşünmen yeterli düzelmesin bekliyoruz allah yardımcısı olsun arada kan nakli yapıyoruz şimdilik bir ihtiyacım olursa telefonun var ararım kardeşim allah razı olsun tekrardan ...

Geri