Geleneksel Abant buluşması 15 temmuz 2012

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1- YEZOCAN + 1
2- ibrahim +3
3- Red kit ve Düldül (Ben ve Nigar) Belki +1
4- emre ünan +1 veya 2
5- BlueLive+2
6- Ethem Bozkurt
7- Savaş +2 (%90 geliyoruz )
8- Mustafa PAŞAOĞLU + 6 (iş yoğunluğuma bağlı
9- AdVeS+LND (Tatil durumuna bağlı)
10- Ümit + 1 (Ankaradan)
11- Ergin Kılıç +1 veya 2
12- Taner Erbay + ?
13- Emre TUKAL + 2 (veya 3)
14-bluelive+2
15-Opelparcaci+1-+2-+3 olabilir
16- ankara + 20-25 + dragon
17. bceltek+1

bana pazar sabahı ulaşmak isteyenler 0532 211 02 41 den ulaşabilirler

1- YEZOCAN + 1
2- ibrahim +3
3- Red kit ve Düldül (Ben ve Nigar) Belki +1
4- emre ünan +1 veya 2
5- BlueLive+2
6- Ethem Bozkurt ( gelemiyorum )
7- Savaş +2 (%90 geliyoruz )
8- Mustafa PAŞAOĞLU + 6 (iş yoğunluğuma bağlı
9- AdVeS+LND (Tatil durumuna bağlı)
10- Ümit + 1 (Ankaradan)
11- Ergin Kılıç +1 veya 2
12- Taner Erbay + ?
13- Emre TUKAL + 2 (veya 3)
14-bluelive+2
15-Opelparcaci+1-+2-+3 olabilir
16- ankara + 20-25 + dragon
17. bceltek+1

bana pazar sabahı ulaşmak isteyenler 0532 211 02 41 den ulaşabilirler

buluşma günü ve sonrası görevli olarak adanada olacağımdan üzülerek buluşmaya katılamayacağım :(

Opel Gerçek biz süpriz yapıp buluşmamıza dahil oldular. katılımcı üyelere 100 tl.lik hediye çekleri hazırladılar. Zaman sınırlı olduğu için bu senelik ellerinden bu kadar geldiğini belirttiler. seneye daha büyük bir katılımla aramızda olacaklarıı özellikle de belirtmemizi istediler. OPEL GERÇEK e opelim.net üyeleri adına teşekkür ederiz.

Opel Gerçek biz süpriz yapıp buluşmamıza dahil oldular. katılımcı üyelere 100 tl.lik hediye çekleri hazırladılar. Zaman sınırlı olduğu için bu senelik ellerinden bu kadar geldiğini belirttiler. seneye daha büyük bir katılımla aramızda olacaklarıı özellikle de belirtmemizi istediler. OPEL GERÇEK e opelim.net üyeleri adına teşekkür ederiz.

görevi bırakıp gelsemmi yoksa :sulanma:

buluşma saatine rivayet edilirse, 9.40 gibi Çayırova dan katılcam, bilginize...

Baskan bu büyük süpriz oldu gercekten

100 TL hediye cekini nerde kullanabilicez? Periodik bakimda filanmi?

bu 100 TL olayı 1 ay önce çıksaydı sanırım katılımda patlama olurdu, opel gerçek hesaplarındada patlama olabilirdi:D

Ankaralıya bi hediye yok mu :D

Ankara için buluşma yeri ve saatini de tekrarlayalım:
Ankara için buluşma ve hareket noktası : istanbul yolu üzeri carrefour'dan sonraki shell benzinlik ( ankamall'den eryaman'a giderken sincan sapağına gelmeden 2 km önce )
saat 9:30 da.

ankara için çalışmalar sürüyor. son dakika süprizlerimiz olabilir. kulağım telefonda haber bekliyorum

Baskan bu büyük süpriz oldu gercekten

100 TL hediye cekini nerde kullanabilicez? Periodik bakimda filanmi?

bu konuda banada tam açıklama gelmedi. yarın carrefourda bize katılacaklar onlardan ayrıntılı blgi alacağız artık. karar geç gelince ayrıntılarla çok ilgilenemedik :)

Geri