Geleneksel abant buluşması 30.06.2013

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
katılım çok oluyormu kaç kişi olucak tahmini
ben enson 2009da gittim. baya kalabalıktık. antalyaya yerleştiğimden beri hiç gidemedim. ama Hülyayı kafalarsam bizde gelebiliriz belki :)

15 haziran da kuzenimin dugunu var 14 haziran sabahi boluya gidecem 16 haziran gece donecem insallah bende abantta yaninizda olacagim 16sinda gorusmek dilegiyle

ben enson 2009da gittim. baya kalabalıktık. antalyaya yerleştiğimden beri hiç gidemedim. ama Hülyayı kafalarsam bizde gelebiliriz belki :)

Merthan kardeşim bende durumu ayarlayıp gelmek istiyorum. inşallah sizde, bizde geliriz. görüşelim arayı uzatmayalım :)

Merthan kardeşim bende durumu ayarlayıp gelmek istiyorum. inşallah sizde, bizde geliriz. görüşelim arayı uzatmayalım :)

benide götürsene...:sulanma:bahadır beni abanta götür bahadır beni abanta götür...:D

ibrahimide al götür :D görüşelim valla. biz gelemezsekte mutlaka antalyaya gelin ibrahimle.. :)

farklılık

arkadaşlar farklılık isterseniz ağırlıyabilirim
yalovada
googledan aratabilirsiniz
1-teşvikiye şelalesi yalova
2-yalova çınarcık kum plaj
3-yalova termal
ağırlıyabilirim

bende Bolu'dayım mekanı da biliyorum. çalışma durumu uygun olursa bende yeni üye olarak aranıza katılmak isterim.

Geri