Geleneksel Abant Buluşması 4 Temmuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Kapalı ise yollar vazgeçmek durumundayız bencede, yollarda sıkıntı çekilirse ve dendiği gibide herkes gruba yada kişiye özel mangal getirecek olursa kalan vakit yetmez rezil oluruz."

+ Valla ben mangalla falan uğraşamam, zaten mangal konusunda da fazla kabiliyetli değilimdir. Kumanya hazırlarım daha kolay :kop:.

benim gibi gelemeyen arkadaslar için video çekinde bizde merakımızı giderelim en azından :D

İsterseniz fix bir menü koyun ortaya mesela ekmek arası köfte, biber, domates, kola, ayran, KARPUZ gibi, ben burda ayarlamaya çalışayım!

Geçen yıl yemek olayını mekan da halledip gezmek ve foto çekmek için göl kıyısına gitmiştik.Anlaşılan bu sene Abant göl kıyısı ortamı zor görünüyor.O zaman yine bir mekanda yemekli organizasyon olup üzerine genel katılıma uygun başka bir faaliyet eklenebilir.

Geçen yıl yemek olayını mekan da halledip gezmek ve foto çekmek için göl kıyısına gitmiştik.Anlaşılan bu sene Abant göl kıyısı ortamı zor görünüyor.O zaman yine bir mekanda yemekli organizasyon olup üzerine genel katılıma uygun başka bir faaliyet eklenebilir.

ayni yer olmasi gerekmez, o yolun üzerinde farkli tessislerde vardi.

daha evelden de belirtigim gibi, tessisin avantaji cok fazla

-Mangalla ugrasmiyorsun, üzerine sinen koku ile birdaha IStanbula kadar arabanin icinde degilsin (alternativ icin yedek TShirt getirilebilir)
-Sohbette daha fazla zaman kaliyor
-WC ve mescid gibi seylerden vazgecilmek zorunda kalmiyor. Hadi erkekler bi türlü isini ormanda görür ama aramizda ve yanimizda bayanlarda olucak
-Mangalda kullanilcak etler saatlerce aracin icnde sicakta olmicaktir. Ette fazla fark etmezsede, tavuk zehirleyici olabilir.
vs
vs

Göl gezintisine alternativ olarak futbol, mac veya tavla turnuvalari düzenliyebiliriz mekan icersinde

valla dostlar bence araştırma içine girelim anlaşılan ankara ve istanbul arası bişey olucak ozaman adapazarı yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri