Geleneksel Abant Buluşması 4 Temmuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki hafta Adapazarı'na gitmeyi planlıyorum, ufak bir çevre gezisi yapma imkanım olursa sizlerle paylaşırım. Duyduğum kadarıyla Adapazarı'nda gezilecek, piknik yapılacak çok yer varmış.

Kimin köfte yiyecegi belli Samet, en son Bursada görüştügümüzde neredeydin :) bir hafızayı zorla bakalım :)

Her zaman gelin arkadaşlar, başımız üzerine

haha yok abi ne köftesi :D
ben kalite kontrol yapıyordum :D:D

saol abim saol biliyorum samimiyetinizi
ama bursaya gelip köfte yiyip cekirgede kalmak lazım yanii:)

Önümüzdeki hafta Adapazarı'na gitmeyi planlıyorum, ufak bir çevre gezisi yapma imkanım olursa sizlerle paylaşırım. Duyduğum kadarıyla Adapazarı'nda gezilecek, piknik yapılacak çok yer varmış.

Sen izlenimleri paylaşırsan iyi olacak Savaş Abi

Abi Maşukiye taraflarında kendin pişir kendin ye tarzı yeşili bol güzel mekanlar var.

Ben oraları çok fazla bilmiyorum. Kardeşim Adapazarı'nda öğretmen, eniştem oranın yerlisi. Durumumuzdan bahsedince ben sana bir iki yer göstereyim, en azından bir fikir sahibi olursun dedi. Kendisi ile hafta sonu bir iş nedeniyle Ankara'da buluşucağız, iş bitimi Adapazarı'na geçip yer bakarız :).

savaş abi bakacağın yerlerin fotolarını çekmeyi unutma

Taner güvenin için sağol, önemli olan arkadaşların etkinlikten memnun kalmaları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri