mustafa aç koma biziiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla arkadaşlar kilometre olarak gölcük aslında yol alıyor biliyorum. ama ben bursada israr ediyorum sebeb mi istanbuldan 250 km en kötü ihtimal giden konaklar bile
Mustafa istanbullular için Bursa Güzel ama Sonucta yönetim karar verirken eşit düşünmeli bence ankaradan 480 km gelmek var bursa ya bide dönüşü var bunun ben 2 hafta önce gölcükteydim mekan gayet güsel bir yer yollarda hiç sıkıntı yaşamadım araçta ekler olmasına ragmen bence gölcük güsel fikir olur.tabii yine karar sizlerin
abi varya valla acayip güzel sözler ettinben abanta gelirim selamı mı veririm sonra da misler gibi mangalımı yakarım.kusura bakmayın geçen sene harbiden aç kalındı onca yolu teptik aç aç döndük illaki muhabbet olacak dostların hali vakti sorulacak ama o kadar yorulup da aç kalındımı o gezi içime sinmiyor kimse kızmasın düzün bozucu olmak istemem ama ben mangalımı yakarım.
Mustafacım; İstanbul'dan,Ankara'dan sadece yemek için veya yediği yemeği eleştirecek birileri gelecekse hiç gelmesin zaten.. Dönüşte tekrar yeriz hiç önemli değil.. Ben aynı yer olsun diyorum. Organizasyondan sorumlu değilim,sorumlu olsam anket filanda açmam ve gidip aynı mekanla anlaşırım zaten..
ben abanta gelirim selamı mı veririm sonra da misler gibi mangalımı yakarım.kusura bakmayın geçen sene harbiden aç kalındı onca yolu teptik aç aç döndük illaki muhabbet olacak dostların hali vakti sorulacak ama o kadar yorulup da aç kalındımı o gezi içime sinmiyor kimse kızmasın düzün bozucu olmak istemem ama ben mangalımı yakarım.
+1
burda amac doymakmi, yoksa Ankara-Istanbul bulusmasi yapip Opelim.net in yasgününü kutlamakmi?
Serhat, sakin yanlis anlama lütfen. Yemegi ilk planda tutan arkadaslarin hepsine sesleniyorum
aileler, cocuklar olucak. simdi mangal yapildiginda elbette daha cok doyucaksin, midemiz daha cok bayram yapicak, ama diger türlüde bayanlar ve cocuklar daha cok sikinti yasicaklar. en basta WC olayi.
Kagithanede yaptigimiz Mangallarda kimse bir sikinti yasamadi (bir seferinde Oktay´in tuz krizi disinda )
Tesis (illa orasi veya burasi demiyorum, veya mesafe önemli degil + - 20-30 km) hepimizin daha rahat edicegi bir mekan olur, sadece biz oluruz. baskalari tarafindan rahatsiz edilmeyiz, coluk cocuk rahat eder, hepimiz rahat ederiz. Böylelikle muhabbete kaynasmaya daha fazla zaman kalir.
amacim kimseyi kirmak degil, herkezin fikrini özgürce söyliyebilecegi gibi bende süsüncelerimi aktarmak istedim.
anket acilsin ve cogunlugun kararina birakilsin
ona göre gelmek isteyen sayisi da belli olur
abi varya valla acayip güzel sözler ettin
offf süper valla tamam abi. +1 le yanındayımkadir vallaha ben açlığa yapı olarak dayanamıyorum abant için şimdiden antrikotumu ayırdım.allah nasip ederse buyur gel arkadaşım beraber yakarız mangalı