Gerçek orjinal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KUBİLAY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KUBİLAY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
EVET DEDEMİN GÖZÜ GİBİ BAKTIĞI OPELİMM ARACIM 2001 MODEL ELEGANCE OLUP DAHA 21 BİN KM DE DOLU VE GERÇEK ORJİNALDİR GÜNEŞLE YAGMURLA YENİ YENİ TANIŞMAYA BAŞLAMIŞTIR :))

Uploaded with ImageShack.us

en güzel araba fabrikadan çıktığı şekilde muhafaza edilen arabadır bence. aracınız çok diri ve güzel duruyor. allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Maşallah gerçekten de harika bir araç. İyi saklamış bu güne kadar..

dedem artık kullanmıyor bana verdi satıp leon alacaktım ama kıyamadım alındıgından beri kapalı garajda ve 20 bine yeni geldii güneşe hasret :)

km sayacının fotosu eski zannetmiştim.
20 000 de vectra B2 aranıpda bulunamayacak araçtır. B1 ve B2 kasa iki vectra kullandım.ikisinide km yüksekliğinin oluşturduğu sıkıntılardan dolayı sattım. böyle düşük km li olsalardı kesinlikle satmazdım o kadar söyliyeyim. hele seat için asla :)
bi 30-35 binlere kadar kullan bakalım hala leon isteyecekmisin.

2001 den beri yetkili servisten dışarı çıkmadı kışları 4 lastik sökülüp takozda yazlarıda yine kapalı garjda durdu 20 bin km yi izmir kuşadası arası yaptı kıyamadım zzaten satmya :)

Hastalık yapar bu araba kullan. ama birdaha bu model bi arabanın bu kadar temizini bulamazsın değerini iyi bil.
Allah kaza bela vermesin aynı özenle muhafaza etmen dileklerimle güle güle kullan

Geri