ikinci bir araba almak istiyorum ama aylar oldu alamadım. malum sitede aracını gerçekten satmak isteyenlerin sayısının çok az olduğunu düşünüyorum. çoğunluğu kendini uyanık zannedenler tarafından öylesine verilmiş ilanlar. biçilen fiyatlarda öyle tabi. insanların bu şekilde kendilerini tatmin ettiklerini düşünüyorum. bu şekilde malesef balon bir piyasa var. bir de çamur gibi arabalara, emsalsiz, hatasız, tertemiz vs. demeleri yok mu...
13 yıl içinde beş altı araba değiştirdim hiçbir arabamı aldığımdan daha yüksek fiyata satmadım. ve arabalarım temiz ve düzgün oldukları halde en küçük en ince kusurlarını da söyleyerek verdim yeni sahiplerine.
kimse malını bedavaya versin demiyorum tabi ama her şeyin bir değeri, ederi vardır ve araba bu, kullanıldıkça değer kaybeder sonuçta.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:00 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:52 ----------
bu arada konuyu açan kardeşimizi tenzih ediyorum. söylediklerim geneldir.
13 yıl içinde beş altı araba değiştirdim hiçbir arabamı aldığımdan daha yüksek fiyata satmadım. ve arabalarım temiz ve düzgün oldukları halde en küçük en ince kusurlarını da söyleyerek verdim yeni sahiplerine.
kimse malını bedavaya versin demiyorum tabi ama her şeyin bir değeri, ederi vardır ve araba bu, kullanıldıkça değer kaybeder sonuçta.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:00 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:52 ----------
bu arada konuyu açan kardeşimizi tenzih ediyorum. söylediklerim geneldir.