Gerçek oto opel servisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe074
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben beğenmiyorum.Özellikle de müşteri hizmetleri nin müşteriye hizmet ile hiç bir alakası yok.!

Ben Irmscher için Corsa C panjuru sormuştum vakti zamanında Gerçek'in yedek parça bölümüne, hatta parça kodunu da vermiştim, adamlar 80 YTL demişlerdi, ben de bir yanlışlık var demiştim, onlar da olur mu öyle şey demişlerdi, ben de kalkıp Ataşehir'den Maçka'ya gitmiştim.Sonuç...adamlar Irmscher diye standard panjuru vermeye kalkmışlardı :rolleyes: Ben de ağzıma geleni söylemiştim tabi...:)

Gerçek oto'ya kesinlikle gitmeyin.
Şirkette 0 astra aldık. Teslimat akşam karanlığına denk geldi. Tampona hidrolik sıçramış boya kalmış o şekilde teslim etmeye çalıştılar.
Aldığımız aracı dün bakıma yolladık 597 ytl fiyat çıkardılar.
Şirket aracı ve garantisi bitmedi diye yaptırıyorlar.
Tavsiye istersen maslak oto san.sit.özel servis Ram
2.kısım 36.sk :1508 (276 91 31) Can usta
parçalarıda Aynı san sitesinde aluçlar otodan al.
500 ytl ye bitirirsin.

gerçek fiyatları
balataları değişimi ön 38.50
bakım 104.50
sarf malz. 2.00
motor yağı 0w-40 26.13
motor yağı 104.50
buji (4 ad) 32.44
fren balatası ön 124.87
cam suyu 3.00
yağ filtresi 6.80
karter tapası 7.24
polen filtresi 26.74
hava filtresi 22.22
fren balata tem.sprey 7.51
------------------------------
toplam 506
kdv 91
---------------------------
597 ytl
kdv
Ben aynı bakımı ayriyeten aks başı tornası,debriyaj baskı-balata set değişimi,vites kol pimi,hidrolik yağ,yakıt filtresi ilave olmak üzere hepsi dahil(işçilik+kdv) 662 TL'ye yaptırdım(Bosch car servis) Gayet de memnun kaldım hizmetten.Aynı bakımı mar oto opel servisine sordum 1300 Tl küsür fiyat çıkardılar.(soygunculuğun resmi adı)

opel odak derim başkada bişi demem aracımın 27bin bakımı 125-150 arası dediler özel servise gidilir mi sizce siz gider misin ki boyle bi konuda açılmıştı özel servis mi yetkili servis mi

bende bir gerçek oto servis mağduruyum. keşke burada yazılanları okuduktan sonra gitseydim. düz bir 30.000 bakımı için götürdüm. dün aradıklarında en son hesap 1.600YTL idi. evet doğru duydunuz. BİN ALTIYÜZ YENİ TÜRK LİRASI. şemsiyeyi içeride açtılar yani. çıkaramıyoruzda...

şunu farkettim, servislerin hepsinde bu tarz problemler çıkıyor. hepsinde illaki birileri bazı aksaklıklar yaşıyor. bu yüzden en mantıklısı tanıdık ve güvenilir bir servis bulup aracımızı buraya götürmek.

isyann

Merhaba arkadaşlar araçım 2012 model opel astra ama çok sorunlar yasıyorum bu sorunları servıs bır türlu çozemıyor araçım daha 27900 kmde olmasına ragmen sankı 2.0 motorlu araç kullanıyorum 100 km 9.8 lt yakıt tüketimi yapıyor ve kafayı yıyorum bu yuzden tavsıye edıleceknbır servis ismi bekliyorum teşekkür ederim​

Geri