Geri Sis Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdığımı okursanız gayet açık...Yapacağım zaten...ama işte 3-5 arkadaş çıkıyor burda laf atacak ya illa kıllık olsun diye konuşuyo adamlar...soru sorulmuş burda cevabını verdik...Hoşuma gidiyor yakıyorum var mı?

Eminim ki forumda birçok kişi de bunu yapıyor...Konuya adamı gerecek şeyler yazmayın ortamın huzurunu bozmayın...
(sözlerim genel amaçlıdır herhangi bir kişiye yönelik değil...üstüne alan alsın ;) )

Bazıları araçta ne kadar düğme varsa hepsine basmanın marifet olduğunu sanıp basıyor. Bu cahil cuhalalar bu ışıkların ne işe yaradığından bihaberler.
Adı üstünde SİS farı.
Normalde yanması gerekseydi far düğmesiyle beraber yanarlardı değilmi? İkisini birbirinden ayrı yapmışki yoğuşmalı görüşlerde belli olsun diye koymuş oraya. Ne oluyo yani normal zamanda yakında kendilerini okşanmışmı hissediyolar? Yoksa araçlarımı çok güzelleşti sanıyolar? Önümde yakaladığıma çakıyorum uzunları.
Ha birde normalde sarı olması gereken ön sisleri değiştirip abuk subuk şeyler takanlar var. Sisli yola denk gelince ışık yemiş tavşan gibi apışıp kalıyolar ondan sonra :)
(Sözüm Genele kimse alınganlık yapmasın :) )

İbo bu arada cdx si satmışın inan pazar yerine her hafta bakardım yoğunluktan kaçırdım senin arabayı :) daha yeni almamışmıydın sen onu? Sorun varmıydı araçta?

Yakıyorum hoşuma gidiyor ;) mutluyum :) Aynen İmzamdaki gibi :D ...

O kadar rahatsız edici bi ışık değil en azından ön sisler gibi göz almıyor hoş duruyor...
Ama daha az yanarsa hoş duracağını düşünüyorum...Onu normal parkların ayarında bi ampule çevirip sağ tarafa da taktırcam...

Dediğimi yapana kadar soldan parlayan parka devam :D

Bu hali ile yanlış düşünüyorsun arka sis farı arkadan gelen için çok aşırı rahatsız edici. normal stop larından 20 kat daha güçlü.

Tarif ettiğin gibi 2 tarafa tesisat çekip normal park ampülü koyarsan çok şık durur hemde arkadan gelenin rahatsız etmez. umarım tüm arka sislerini yakanlara örnek olur ama zor.

Bende kar ve sis varsa yakarım zaten amacıda odur karda siste yakılsın diye yapılmış ama normal zamanlarda yakmanın bir anlamıda yok zaten adı üstünde sis farı sis yoksa ve kullanıyorsak amac dışı olur insanları rahatsız eder
ama fevzinin dediği gibi görsellik için yakanlarda var ben şahsen anmam onu çünkü birinin yüzüne söylemediğin herşey aynen sana iadedir en azından ben öyle düşünüyorum

Arka sislerini yakanlara küfür edip kendi sinirlerinizi bozmayın yakın uzunları en nihayetinde sağ çekicek. (tecrübe ile sabittir : ))) )

arka sisler ön sislere göre daha rahatsız edici bana göre.

sisleri altta bulunan corsa focus falan biraz daha az küfür yiyor o bir gerçek.

bence yeni nesil araçlarda sis sensörüde bulunmalı sis olmadan sis farı açılmamalı:)

gerçii bizim vatandas çeker kabloyu baglar hertürlü affetmez

Katlayıp iade ederim ben siz merak etmeyin...;)

Hehe dikkat ette o iade ettiğin kişide arabasından inip seni katlamasın :kop::kop:

Yazdığımı okursanız gayet açık...Yapacağım zaten...ama işte 3-5 arkadaş çıkıyor burda laf atacak ya illa kıllık olsun diye konuşuyo adamlar...soru sorulmuş burda cevabını verdik...Hoşuma gidiyor yakıyorum var mı?

Eminim ki forumda birçok kişi de bunu yapıyor...Konuya adamı gerecek şeyler yazmayın ortamın huzurunu bozmayın...
(sözlerim genel amaçlıdır herhangi bir kişiye yönelik değil...üstüne alan alsın ;) )

Hoşuma gidiyor yakıyorum var mı, ben yaptım oldu şeklinde yaklaşımlar medeni insanlar için pek uygun gelmedi bana. Toplumsal düzeni sağlamak için belli kurallar konmuş, uymayanlar bi şekilde cezasını çeker nasılsa ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri