Gıcırtılara çözüm!!!

atakandemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Abilerim corsa 2008 model arabamın arka sağ tarafından özellikle çukur yada tümsekten geçerken acayip şekilde rahatsız edici GICIRTI sesleri geliyo tıkırtı değil bildiğimiz garç gurç sesleri geliyor acaba kapıyı söküp bişeyler yapsam mı kapı taraflarından geliyo plastik döşemelerden sanki ://

Onunla ilgisi yoktur hocam o ses amortisör veya üst takozundan geliyor olabilir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onunla ilgisi yoktur hocam o ses amortisör veya üst takozundan geliyor olabilir.
Abi sesi içerden duyuyorum yani hemen sağ arka tarafımdan geliyor kapı plastikleri kasma yapıyo bu sebeblede ses çıkma olasılığı varmıdır

Abi sesi içerden duyuyorum yani hemen sağ arka tarafımdan geliyor kapı plastikleri kasma yapıyo bu sebeblede ses çıkma olasılığı varmıdır

Araç Corsa daha önce böyle şikayeti olan görmedim hocam ama ses içerden geliyorsa kontrol etmekten zarar gelmez.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O ses corsa d kasada standart. Benim 2010 modelde de oluyor ama kışın veya yüklü olduğunda. Çözüm ise araç lifte alnıp burç lastikleri çentik şeklinde kesilip yağlanıyormuş ve birdaha ses gelmiyormuş yani kalıcı deniyor. Bunu başka biryerde okumuştum. Ama ben birşey yapmadım.

S4 Mini'den Tapatalk ile Gönderildi.

Ses çok rahatsızlık vermiyorsa biraz sabır etmekte fayda var zira havalar ısınınca sesin kesilme ihtimali fazla ama çok rahatsızlık veriyorsa torsiyon burçlarını yenilemek gerekir.

benimde sağ arkadan ses geliyor ama ben amartisörden şüpheleniyorum çünkü araçtan inince sağ taraftan gıcırtı sesi geliyor çukura girince takur tukur ses geliyo

Geri