Giderken Gaza basınca hafif titreme. CDTI astra h

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baris81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aksa lastiklere takılan balans ağırlığı gibi bir balans takılarak çözüyorlarmış öyle yazmıştı forumdan birisi...

turbo senoloid hortumundan kaynaklanıyor o 1800-2000 devir arasında benım aracımdada yapıyor hortumla ilgili bir sıkıntı büyük bir problem değil hortumun kırılmasından kaynaklanıyormuş

turbo senoloid hortumundan kaynaklanıyor o 1800-2000 devir arasında benım aracımdada yapıyor hortumla ilgili bir sıkıntı büyük bir problem değil hortumun kırılmasından kaynaklanıyormuş

:D

Aracınızda buna bağlı olarak arıza meydana geliyor mu?

Mesela araç arıza kayıt etmiş miydi?

:D

Aracınızda buna bağlı olarak arıza meydana geliyor mu?

Mesela araç arıza kayıt etmiş miydi?
hayır arıza falan göstermiyor

1.3 cdti bende de aynı sorun var . powerbox takılı ondan şüpheleniyorum. bir de orta viteslerde motor gaza basınca nadiren sanki tepki vermiyor, ( bu olay çok nadir oluyor) .

Son düzenleme:
1.3 cdti bende de aynı sorun var . powerbox takılı ondan şüpheleniyorum. bir de orta viteslerde motor gaza basınca nadiren sanki tepki vermiyor, ( bu olay çok nadir oluyor) .

ben powerbox ı çıkartıp kullandım sorun değişmedi gene oluyor. ama devir hep 1.8-2.0 devir aralığında gaza basınca oluyor. arada sırada oluyor her zaman değil. acaba volantta sorun olabilirmi ? baskı balata ve rulmanını yeni değiştirmiştim. usta volant sağlan dedi onu değiştirmedim .

Geri