gİİTtİ 03 geLdİ 38 :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gökhan hayırlı olsun süper olmuş. Ama ben bekliyorum ne zamn bi konu açıp "gitti astra geldi vectra" diyceksin diye. O zaman daha süper olacak inşallah :D

:)))) gitti astra geldi brodway, gitti astra geldi şerce yazarım ama gitti astra geldi vectra asla yazmam öyle bi hata yapmam:)))

bu arada tşk ederim sağol:))

hayırlı uğurlu ve "us"lu :) olsun. kazasız belasız günlerde kullan...

hayırlı olsun abi kasız belasız günlerde bin inşallah ama 10 plakada farklı be 10 numara olur arabanız;)isterseniz serkan abi(HAGI)ye sorabilirsiniz:D

hayırlı olsun çok güzel görünüyor aracınız, allah kaza bela vermesin :)
benim bi sorum var; aracınız gördüğüm kadarıyla makyajlı kasa değil ama panjur altındaki ızgaralar krom. makyajlı kasanın panjurunu mu taktırdınız yoksa böyle ayrı olarak satılan krom parçalar var mı? bende de astra h var bugün maslak atatürk oto sanayi sitesindeydim baya araştırdım ama bulamadım :)

Hayırlı olsun
plaka şık olmuş...
Ben pek görmedim bu aracı nedense...

hayırlı olsun çok güzel görünüyor aracınız, allah kaza bela vermesin :)
benim bi sorum var; aracınız gördüğüm kadarıyla makyajlı kasa değil ama panjur altındaki ızgaralar krom. makyajlı kasanın panjurunu mu taktırdınız yoksa böyle ayrı olarak satılan krom parçalar var mı? bende de astra h var bugün maslak atatürk oto sanayi sitesindeydim baya araştırdım ama bulamadım :)

tşk ederim Allah sanada kaza bela vermesin.. o kromu kendim yaptım:) 5 ytl maliyeti oldu:)

Geri