gİİTtİ 03 geLdİ 38 :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun
plaka şık olmuş...
Ben pek görmedim bu aracı nedense...

Kayhan dur ne diiorsun sen :D

Bence böylesi senin için daha hayırlı olmuş gökhanı ve arabasını görmemen :kop::kop::kop::kop:

hocaamm cumartesi yine kayserideydin gözlükleri takmışın gidiyodun şeker fbrksnın önünden merkeze doğru....:)

tam zıt yöndeydim bende son anda fark ettim :)

Kayseri'deki OPELİM.NET'çlerir artık bir araya gelme zamanı geldi de geçiyor gibi geldi bana

Ewet katiliyorum bi buluşsak olur

Kayhan dur ne diiorsun sen :D

Bence böylesi senin için daha hayırlı olmuş gökhanı ve arabasını görmemen :kop::kop::kop::kop:

valla şu konu içersinde duydugum en doğru söz adam tazmanya canavarı gibi masraf başka bişey değil nasıl yiyor arkdaş anlatamam 10 gün oldu görüüşmedik bütcem yerine geldi.aman ha biz kayserideki opelciler buluşacak bu lütfen gökandan gizli olsun yada biri gökanı nüfusta üstüne kayıt ettirsin.

valla şu konu içersinde duydugum en doğru söz adam tazmanya canavarı gibi masraf başka bişey değil nasıl yiyor arkdaş anlatamam 10 gün oldu görüüşmedik bütcem yerine geldi.aman ha biz kayserideki opelciler buluşacak bu lütfen gökandan gizli olsun yada biri gökanı nüfusta üstüne kayıt ettirsin.

yüzüne gözüne dursun emii:)) az mı senn cüzdanı evde unuttum hikayeni dinledim? az mı karnım aç bi çorbacıya götürsene beni diye çemkirdin daha bunlar dilimin varıp söyleyebildiklerim:)) gerisinide sizler düşünün.. :)

Geri