ethem üstad hayırlı uğurlu olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracım 2010 model gümüş gri, sunrof,otomatik,landirenzo lpg ve en önemlisi dvd navigasyon sistemi orjinal olarak var. ilk fırsatta resim ekleyip yeni konu açacağım.
Landirenzo da güzel kit bazı servisler bunları takarken yaglama sistemide takıyor. ancak bunlar tek nokta yaglama sistemleri subap sorununu biraz geciktiriyor . bu sistemler arasında en iyisi prins valve care . bu arızayı geciktiriyor . fakat çelik subap ve yataklarla değişim yapılmışsa sorun cikmiyormusinşallah seninkinde bu değişim yapılmıştır. magnezyum alaşımlı subap elinde sonunda arıza çıkartıyormuş. servis garantili lpg takilmissa garanti süresince cikabilecek arızaları ücretsiz gideceklerdir.
Ethem yeni aracın hayırlı olsun, artık Cruze'yi de İmpala'ya çevirmeye başlarsın. Yeni İmpala projelerini dört gözle bekliyorum. :maden:bu arada bende 2010 model chevrolet cruze aldım. yakında foto ekleyeceğim
Ethem yeni aracın hayırlı olsun, artık Cruze'yi de İmpala'ya çevirmeye başlarsın. Yeni İmpala projelerini dört gözle bekliyorum. :maden: