Gitti (gidecek!) GLS, geldi CDX

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperuzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracım 2010 model gümüş gri, sunrof,otomatik,landirenzo lpg ve en önemlisi dvd navigasyon sistemi orjinal olarak var. ilk fırsatta resim ekleyip yeni konu açacağım.

Landirenzo da güzel kit bazı servisler bunları takarken yaglama sistemide takıyor. ancak bunlar tek nokta yaglama sistemleri subap sorununu biraz geciktiriyor . bu sistemler arasında en iyisi prins valve care . bu arızayı geciktiriyor . fakat çelik subap ve yataklarla değişim yapılmışsa sorun cikmiyormusinşallah seninkinde bu değişim yapılmıştır. magnezyum alaşımlı subap elinde sonunda arıza çıkartıyormuş. servis garantili lpg takilmissa garanti süresince cikabilecek arızaları ücretsiz gideceklerdir.

Landirenzo da güzel kit bazı servisler bunları takarken yaglama sistemide takıyor. ancak bunlar tek nokta yaglama sistemleri subap sorununu biraz geciktiriyor . bu sistemler arasında en iyisi prins valve care . bu arızayı geciktiriyor . fakat çelik subap ve yataklarla değişim yapılmışsa sorun cikmiyormusinşallah seninkinde bu değişim yapılmıştır. magnezyum alaşımlı subap elinde sonunda arıza çıkartıyormuş. servis garantili lpg takilmissa garanti süresince cikabilecek arızaları ücretsiz gideceklerdir.

bakalım görecez artık ,şimdilik kapalı kutu :)

bu arada bende 2010 model chevrolet cruze aldım. yakında foto ekleyeceğim :)
Ethem yeni aracın hayırlı olsun, artık Cruze'yi de İmpala'ya çevirmeye başlarsın. Yeni İmpala projelerini dört gözle bekliyorum. :maden:

Ethem yeni aracın hayırlı olsun, artık Cruze'yi de İmpala'ya çevirmeye başlarsın. Yeni İmpala projelerini dört gözle bekliyorum. :maden:

kesinlikle abi :) bakalım cruze neler yapılabiliyor....

GLS biraz önce satıldı.

Sultanbeyli'den alan arkadaşa hayırlı olsun. Oldukça şanslı biri olduğunu düşünüyorum. :)

hayırlı olsun alper ...

Teşekkürler abi. Nasıl bir şans ise arkadaş teslim aldıktan 10 dakka sonra beni aradı, araç motor arıza ışığı yakmış :D O kadar da test ettik önceki günü.

Bana da geçen bayramda Tokat civarında olmuştu, sonra düzelince baktırmamıştım. Krank sensörü uzatma dakikalarını oynuyor galiba :)

Sonunda biraz detailing işine girebildim.

Yıkandı killendi. Motor ve jantlara da Atas forclean uygulandı. Polisaj makinası evde unutulmuş, yarın da AG Radiant + Colli 845 geçilecek :rakir:

Geri