Gitti (gidecek!) GLS, geldi CDX

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperuzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ethem abi, aracı Pazar gününden beri kullanıyorum. Hakkaten çok memnunum.

Yalnız paspaslar nedeniyle seni kınıyorum abi :D O kadar ince detaydan sonra sanki Fiat Bis için tasarlanmış gibi kalmışlar, ne kadar ufaklar öyle :D İlk işim Bauhaustan daha düzgün bir paspas seti almak oldu. Bir de baston kilit tabi :D

Ethem abi, aracı Pazar gününden beri kullanıyorum. Hakkaten çok memnunum.

Yalnız paspaslar nedeniyle seni kınıyorum abi :D O kadar ince detaydan sonra sanki Fiat Bis için tasarlanmış gibi kalmışlar, ne kadar ufaklar öyle :D İlk işim Bauhaustan daha düzgün bir paspas seti almak oldu. Bir de baston kilit tabi :D

:maden::maden::maden::maden: güle güle kullan karddeşim kazasız belasız inşallah.
paspaslar yıkanınca çekmiştir :)

bu arada baban ve kardeşinede selam söyle çok kral insanlar , babanın ellerinden öpüyorum. saygılar....

bu arada bende 2010 model chevrolet cruze aldım. yakında foto ekleyeceğim :)

Hayırlı olsun. Bu arada kesinlikle Cruze yorumlarını ayrı bir konu altından beklemedeyiz :D

bu arada bende 2010 model chevrolet cruze aldım. yakında foto ekleyeceğim :)

Hayırlı olsun Ethem. Ancak Cruze a LPG düşünüyorsan o motorlarda sorun çıkıyor. Benzinle bineceksen bu zamlardan sonra allah kolaylık versin diyorum. Arkadaşımda LS Plus otomatik sunroof lusu var. Yol tutuşu çok iyi , otomatik tepkisi biraz gecikmeli. benzinde ise şehir içi 9,5 10 lt civarı geziyor. Ama konforlu ve güzel dizaynlı araç

aracım 2010 model gümüş gri, sunrof,otomatik,landirenzo lpg ve en önemlisi dvd navigasyon sistemi orjinal olarak var. ilk fırsatta resim ekleyip yeni konu açacağım.

Geri