Ynt: Giulietta&Astra j
bi kere bizim cosmo da afl var. guiletta da var mı?
bi kere bizim cosmo da afl var. guiletta da var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar zaten dünyaca ünlü birçok firma ile Fiat çatısı altında yada fiatin motorunu kullanıyor sadece Fiat Türkiye ye istediği gibi araç yolluyorYunusÖelebi link' Alıntı:Motor yönünden alfa tercih edilebilir dna teknolojisi başarılı ama yinede bir alfa fiat çatısı altında birşey diyemiyorum. İç mekan alfa plastik çok kullanılmış bizim cosmolara rekabet edemez. Dış tasarımında ise birazcık önde diyebiliriz. Ama sonuçta alfa romeo artık 2araç üretiyor neredeyse bitti durumunda piyasa değerleride ele alınırsa astra ama sıradışı olsun benim olsun herkesden ayrıcalığım olsunsa Alfa
GNSpower link' Alıntı:Allah Allah niye mukayese edilemiyormuş? Bizimkiler kul yapısıyken Giulietta semavi varlıklar tarafından monte edilip cennetin 5. katından mı indiriliyormuş? Dizel Astra parasına sattıkları arabayı nelerine güvenip kıyaslayamıyorlar anlamadım. C sınıfı araba sonuçta bir Audi bile değil Alfa yani.