Ynt: Giulietta&Astra j
yorumsuz,,,
yorumsuz,,,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
batu link' Alıntı:astra mı ii yoksa guiletta mı ii,bilemem ama , bildiğim tek şey var oda alfa bir hastalıktır.. kullananlar bir daha çoğunlukla vazgeçemiyo..bizim gibi birçok kişi,yanikullanmayanlar zaten bilemez bu duyguları.. bunlar benimde çevremdeki alfa kullanıcılarından duyduklarım vede izlediklerim,gördüklerim.. bir aracın çok satması çok kaliteli veya sağlam anlamına gelmez .. o zaman en ii araç symbol . çünkü en çok satan .. veya ferrari 5-10 tane satıyo ,en kötü araç .astra birçok yönden ülkemiz için avantajlı ,onun içindir ki çok tercih ediliyor.. en önemlisi de yakıt vede 2. el olayı..
Sercan.Sari link' Alıntı:Aslında bu sorunun tek cevabı var.
Bu konuyu okuyan kaç kişi araba almadan kafasında Astra, Golf, Corolla, Jetta vb arabaları geçirirken kimin aklına Alfa diye bi araba geldi?
+1907Burock3427 link' Alıntı:Ben.
Ama fiyat yönünden oralara çıkamadığımdan Gui'ye ulaşamadım ve Astra'yı seçtim. Astram'dan da çok memnunum. Astra alırken de aynı burada Gui'ye bir sürü giydirildiği gibi bir çok kişi attı tuttu çevremde ama denedim inceledim karar verdim ve biniyorum. Ama hala yolda bir Gui görünce iç çekerim. Bana göre ise çoğunun beğenmediği ön çok güzel gelir bana.
Gui Astra ile kıyaslanamaz kısmına gelirsek buna fazla takılmayın. Bu biraz Alfistilerin "züppece" yaklaşımıdır (aslına sorarsanız bir Alfistiye göre bir Alfa hiç bir marka/model ile kıyaslanamaz. Sadece BMW ile boy ölçüşüp onla da dalga geçecek bir şey bulurlar sonunda) ama bu "züppelik" Alfanın doğasındadır onun İtalyan genlerindedir. Bir İtalyan'a sorarsanız her şeyin en iyisini İtalyanlar yaparlar. Alfistilere göre ise O bir Alfa'dır ve yücedir, ruhu vardır vs. vs. Velhasıl ben de Alfa'yı çok severim her ne kadar 1990 ortalarından sonraki Alfalar artık o saf kan sporcu ve "cuore sportivo" ruhunu taşımayan piyasa arabaları olsa da...
dreamofice link' Alıntı:Giu benımde aklımda olan bır arabaydı; bugün tct sürüşü yaptık 170 hp tct ,öncelıkle aracın içi gercekten kotu ön konsolun sadelıgı ve iç mekanda kullanılan malzemenın yetersızlıgı buyuk bır eksık bence, iç mekan olarak astra kesınlıkle daha iyi , dıreksıyon dna modunda oldukça sertlesıyor normal kullanımda da astradan daha sert ve astra sport'un dıreksıyonu tartısmasız fark atar. Frenlerı oldukça hassas ve astradan daha etkılı benım aracın frenıne bastıgımda bazen arac durmayacakmıs gıbı hıssedıyorum gıu'da böyle bır handıkap yasamıyorsunuz.Sürüş keyfı olarak astradan önde konfor ve iç dizayn olarak gerıde; özetlersek 64bın etmez bence tercıhımı astradan yana kullandıgım ıcın mutluyum.