Arkadaşlar gizli menuden bakınca akü voltajiniz ne gösteriyor. Acil yardım lütfen benimki sıfır akü ama 13.3 ü geçmiyor akü bitiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar gizli menuden bakınca akü voltajiniz ne gösteriyor. Acil yardım lütfen benimki sıfır akü ama 13.3 ü geçmiyor akü bitiyor
Konjektör arızalanmış olabilir.
Yeni akünününde başını yer.
Yada yeni akü arızalıdır.[/QUOT
Ne yapmak lazım değişim mi onarım mi bilmiyorum kusurunu bakmayın bu konvekjör isini
Tamiri olmuyor değiştirmek gerekiyor.Ne yapmak lazım değişim mi onarım mi bilmiyorum kusurunu bakmayın bu konvekjör isiniKonjektör arızalanmış olabilir.
Yeni akünününde başını yer.
Yada yeni akü arızalıdır.
şarj dinamonuzu yada akü üzerinden ölçtürdünüzmü? araç çalışırken elektrik tüketenler kapalıyken ve açıkken rolantide ve 2500 devirde ölçü aletiyle ölçtürün...yol bilgisayarı bir miktar düşük gösterebilir
Kaçak var kardeşim araçta kaçak bulunamadı Opel servisini aradım Tanıdığım iyi bir elektrikçi var il dışında ona durumu anlattım.ikisinde konvektör baktirmami söyledi elektrikçi aynı arabadan olan otomobillerde voltaj kaç gösteriyor ona bakmami söyledi bu sebeble bu konusu açtım.
Dedikleriniz tekrar yaptıracağım bulunduğum yerde iyi bir elektrikçi bulup