gizli menuden bakinca akü voltajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan agrebb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

agrebb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar gizli menuden bakınca akü voltajiniz ne gösteriyor. Acil yardım lütfen benimki sıfır akü ama 13.3 ü geçmiyor akü bitiyor

14.0 veya 14.2 göstermeli

Konjektör arızalanmış olabilir.

Yeni akünününde başını yer.

Yada yeni akü arızalıdır.[/QUOT
Ne yapmak lazım değişim mi onarım mi bilmiyorum kusurunu bakmayın bu konvekjör isini

şarj dinamonuzu yada akü üzerinden ölçtürdünüzmü? araç çalışırken elektrik tüketenler kapalıyken ve açıkken rolantide ve 2500 devirde ölçü aletiyle ölçtürün...yol bilgisayarı bir miktar düşük gösterebilir

şarj dinamonuzu yada akü üzerinden ölçtürdünüzmü? araç çalışırken elektrik tüketenler kapalıyken ve açıkken rolantide ve 2500 devirde ölçü aletiyle ölçtürün...yol bilgisayarı bir miktar düşük gösterebilir

Kaçak var kardeşim araçta kaçak bulunamadı Opel servisini aradım Tanıdığım iyi bir elektrikçi var il dışında ona durumu anlattım.ikisinde konvektör baktirmami söyledi elektrikçi aynı arabadan olan otomobillerde voltaj kaç gösteriyor ona bakmami söyledi bu sebeble bu konusu açtım.

Dedikleriniz tekrar yaptıracağım bulunduğum yerde iyi bir elektrikçi bulup

Şarj dinamonu kontrol ettir. eğer sağlamsa büyük bir ihtimalle şarj dinamosundan aküye gelen kablo özelliğini yitirip kayıp vermeye başlamıştır. O yüzden o kablonun yanından aynı özelliklerde yeni bir kablo daha çektireceksin ki akü tam şarj olabilsin.

Kaçak var kardeşim araçta kaçak bulunamadı Opel servisini aradım Tanıdığım iyi bir elektrikçi var il dışında ona durumu anlattım.ikisinde konvektör baktirmami söyledi elektrikçi aynı arabadan olan otomobillerde voltaj kaç gösteriyor ona bakmami söyledi bu sebeble bu konusu açtım.

Dedikleriniz tekrar yaptıracağım bulunduğum yerde iyi bir elektrikçi bulup

benim aracımda aküüzerinde 14.4 v gözükürken sabah ilk çalıştırmada gizli menüde 14 gözüküyor. 0.4 v eksik gösteriyor her zaman.
kaçak sonradan eklenen herhangibir lpg cam modülü alarm yoksa bagaj lambası ve torpido gözü lambası kontrol edilir. onlardada sorun yoksa şarj dinamosunun diyotlarında sorun vardır onlar kaçırıp bir gecede aküyü bitirebilir.

Geri