Ynt: GnsPower'in Gazıyla Atılan Cila
bravo süper olmuş araç
bravo süper olmuş araç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GNSpower link' Alıntı:Heyt be, yine gıyabımda hanıma öldürtülmüşüm, yaşasın. (
Gökhancım araba süper olmuş, plakalar kendini güzel belli etmiş, cilada arabayı on numara açmış ha. Siyah şu cila ve bakım işini en iyi gösteren renk gerçekten. Göz almış araba. (
Tolgahancım ben şu an kendi arabamı yalamaktayım lebelülülülü diye, başkasını gözüm görmez. (
BiG_BOSS ® link' Alıntı:Gökhan maşallah parlıyo canavar yaw
plakalarla ilgili bişey dikkatimi çekti. plakanın kenarlarındaki siyah şeridi niye sildirmedin? tercihin öyleyse bişey diyemem ama sildirince daha güzel bence.
birde arkadaşlar herkese sorucam. aracı yıkattıktan sonra aynaların içinden yolda giderken akan ve yanlarda sanki kusmuk gibi iz bırakan sulardan benden başka rahatsız olan yokmu? o kadar hava tutturuyorum, yıkamadan sonra bekliyorum ama o su yinede akıyo arkadaş yaw madd battle_Teroriste battle_Escrime kızgınkırbac 31agryyy
tolgahan06 link' Alıntı:abi başlığa dikkat ettim de gnspowerın gazıyla cila diyo senin gazda baya hikmet var sanırım gökhan senin gazla cilayı beleşe getirmiş kahka536 kahka536