Ynt: Golf 6 vs Astra J Kıyaslaması ???
Dizele otomatik vites koymamaları en büyük eksisidir aslında, olaydı alırdım.
[/quote]
yapabilseler ama malesef daha beceremedile reno bile başardı bunlar daha araştırma safhasındalarmış.. 019cryy
[/quote]
Öyle valla. Hayır komik olan bir önceki kasada var. Sanki şimdiki kasadaki havadan giden jet türbin teknolojisi. Motor geliştirirken yanında birde şanzıman geliştirsene. Aynı şey Insignia'lar içinde geçerli. Otomatik mi istiyorsun 2.0 alacaksın. Niye sanki ondaki 1.6T bizim 1.6T'den çok mu farklı? Çok çılgın işler bunlar çok..
[/quote]
haklısın ama opelin bazı konularda vw yanına yaklaşması zor gibi
[/quote]
Evet yaklaşması zor bazı konularda bunlarda dizel motor teknolojisi vede otomatik şanzıman,umarım beni yanıltırlar yakın zamanda ama hiç sanmıyorum.
screem link' Alıntı:[quote author=GNSpower link=topic=3171.msg70992#msg70992 date=1323934733]
[quote author=screem link=topic=3171.msg70990#msg70990 date=1323934543]
[quote author=GNSpower link=topic=3171.msg70988#msg70988 date=1323934347]
[quote author=yemreozacmak link=topic=3171.msg70987#msg70987 date=1323934228]
Golf:
Artıları:Sessizlik,malzeme ve işçilik kalitesi, tdi motor teknolojisi, dsg şanzımanı, ikinci el değeri, efsane diye kafalara kazınmış kasası üzerinde pek bir oynanma olmadan efsane şişirmesinin devam ettirilmesi,rcd500 geniş ekran multimedia sistemi, görsel park desteği, geri vitese takılınca aynaların aşağıya doğru bir miktar eğilmesi,
Eksileri: Doğuş oto disbirütörlüğünde satılması, umursamaz satış politikaları, servis ücretlerinin yüksek olması, dsg şanzımanın yüksek oranda sorun çıkarması, tedarik süresinin çok çok uzun olması, fiyatların çok yüksek olması
Astra:
Artıları: Yüksek donanım, golfe nazaran fiyat performans üstünlüğü, tasarım, yakıt ekonomisi, eşsiz afl sistemi,tüm modellerde standart olan esp
Eksileri: Yetersiz dizel motoru,kronik olarak nitelendirilen bazı küçük sorunları bana göre çoğu sorun değil ama (dizellerde kalkışta ses gibi), dizel motorlarda otomatik yada yarı otomatik şanzıman sunulmaması
Not: Golfe artı olarak yazdığım sessizlik malzeme ve işçilik kalitesi astrada da oldukça yüksektir sadece golf çok az bir miktar astradan üstündür bu konularda.
Dizele otomatik vites koymamaları en büyük eksisidir aslında, olaydı alırdım.
[/quote]
yapabilseler ama malesef daha beceremedile reno bile başardı bunlar daha araştırma safhasındalarmış.. 019cryy
[/quote]
Öyle valla. Hayır komik olan bir önceki kasada var. Sanki şimdiki kasadaki havadan giden jet türbin teknolojisi. Motor geliştirirken yanında birde şanzıman geliştirsene. Aynı şey Insignia'lar içinde geçerli. Otomatik mi istiyorsun 2.0 alacaksın. Niye sanki ondaki 1.6T bizim 1.6T'den çok mu farklı? Çok çılgın işler bunlar çok..
[/quote]
haklısın ama opelin bazı konularda vw yanına yaklaşması zor gibi
[/quote]
Evet yaklaşması zor bazı konularda bunlarda dizel motor teknolojisi vede otomatik şanzıman,umarım beni yanıltırlar yakın zamanda ama hiç sanmıyorum.