- Konuyu Başlatan
Walla CONTINENTAL almam onun yüzünden kaza yaptım lastik kızakladı duramadı. Bana 50000 TL ye patladı. Birde continental sert hamurlu lastik bana göre hem sesi içeri alıyor sevmiyorum. Kötü anıları var bende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bütün dünya firmalarinin lastiklerinin testlerinin yapildigi Almanya ADAC 2012-13 testlerinde bu ölcülerde en basarili lastik 205/55 R16 91V CONTINENTAL PREMIUMCONTACT 5 islak-kuru-asinma-gürültü-yakit vs. - 2 haftaya kadar bu lastikleri almayi düsünüyorum.
Goodyear Efficentgrip Performance Lastiğimi aldım test ettim şimdi görüşlerimi yazıyorum.
1-Yol sesini çok azalttı
2-Virajlarda daha rahat giriyorum bariz bir şekilde yol tutuşu güzel
3-Beni en çok şaşırtan evimin yolu üzerinde duran atlatmalar da eskiden üstünden geçince tak tuk ses verirdi şimdi sadece yaylanıyor araç sanki başka bir amortisör taktırdım.
Ben memnun kaldım tavsiye ederim, ömrünü bilmiyorum 25.000 km sonra ne olur bilemem ve benim kıyasladığım lastik kışlık lastikti onuda söyleyeyim ama önceki yazlıkla kıyasla derseniz continental idi onunla kıyaslamak bile beni sinirlendiriyor o kadar nefret etim o lastikten
Aynen eksiksiz gediksiz yazmışsın. İşte geçen uzun yol yaptım resmen araba yere yapışıyor. Daha bundan sonra bu karmadan şaşmayacağım... Petlaslar var arka taraf da takılı ama langur lungur yeminle...