- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim @Berkin kardeşim,malesef bir adet ellerinde vardı..Ve 16 aylık Lastik olduğundan uygun fiyata verdiler.Siz yinede bir görüşün isterseniz,belki başka bir uygun lastik vardır...İstanbul-Davutpaşa'da..Eskiden şişe camın(şimdi site yapıyorlar)hemen üst caddesinde..Mercedes(Mengerler) servisi ile aynı yerde..Bosch servisinde..İlk önce hayırlı olsun lastikler. Bende bu lastiklerden taktırmak istiyorum ve 1548₺ çok uygun rakam benim baktığım yerlerden. Mengerler tam olarak nerede bende gidip görüşmek istiyorum lastik için.
Geçmiş olsun diyelim, Daha önceki arabamda kullanmıştım. A&B sınıfı güzel lastik olduğunu da yazmıştım.
Sağolun arkadaşlar..Anlık karar vermek bu gibi durumlarda kurtarıcı..Kararsız kalınca kaza meydana geliyor.En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler..Doğrudur...Çok geçmiş olsun abi senin ustalığın sayesinde aracı toparlamışsın rabbim kimseye kaza bela vermesin inşaallah
Çok geçmiş olsun.Sağolun arkadaşlar..Anlık karar vermek bu gibi durumlarda kurtarıcı..Kararsız kalınca kaza meydana geliyor.En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler..Doğrudur...
Teşekkür ederim..Çok geçmiş olsun.