Goodyear

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpago
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bundan 6 ay kadar önce goodyear f1 lastik taktirdim aracima. takildigindan bu güne kadar 20.000 km yol yaptim. önler fena sayilmaz ama arkalar bariz bir bicimde silindiler. neden kaynaklanabilir?
1 ay boyunca bagaj yüklü halde 10.000 km yol yaptigimi da hatirlatayim.

abdeg33' Alıntı:
ben bundan 6 ay kadar önce goodyear f1 lastik taktirdim aracima. takildigindan bu güne kadar 20.000 km yol yaptim. önler fena sayilmaz ama arkalar bariz bir bicimde silindiler. neden kaynaklanabilir?
1 ay boyunca bagaj yüklü halde 10.000 km yol yaptigimi da hatirlatayim.
hay Allah
simdi baktim tekerlere. meger 4 tekerin 3 tanesi de ayni durumdaymis. iyi durumda görünen de diger tekerlerden 2 ay kadar sonra takilan lastikmis. sol ön teker kaldirima carpma sonucu hasar görmüstü, garantiden degistirmislerdi. :D
Anlayacaginiz benim tekerler asinmaya baslamis. :rolleyes:

ne istersen al ama uzakdogu ve Turk lastiklerini uzulerek alma diyorum

abdeg33' Alıntı:
hay Allah
simdi baktim tekerlere. meger 4 tekerin 3 tanesi de ayni durumdaymis. iyi durumda görünen de diger tekerlerden 2 ay kadar sonra takilan lastikmis. sol ön teker kaldirima carpma sonucu hasar görmüstü, garantiden degistirmislerdi. :D
Anlayacaginiz benim tekerler asinmaya baslamis. :rolleyes:

şunu diyebilirimki kullanma şekline göre çok değişebilir virajlara çok sert girmen kalkışlarda patinaja çok düşürmen genelde hep asvalt dışı kullanıldıysa ömürleri daha az olur ayrıca aldığın lastiklerin hamuru yumuşak ise çok daha çabuk aşınır diye biliyorum

1 yıldır goodyear excellance kullanıyorum, fazla km yapmadım ama şimdilik memnunum.
1 yıl kullanım lastik yorumu yapmak için erken, bekleyip göreceğiz.
Bu arada lastik alırken BFGoodrich de bakmıştım, gy almasam onu alacaktım. Michelin in kardeş firması,amerika ayağıdır, offroad lastiklerinde dünyada 1 numaradır.Bilginize...

Good Year Eagle Nct5 Kullanmistim Iyiydi Bende Tavsiye Edebilirim Ayri Ca Garanti Veriyor Firma

astranın üzerınde goodyear ntc5 vardı 20.000km yaptıktan sonra değişmeyı karar verdım çok sert lastık ses yapıyo ve yola tutunmasını hiç beğenmedim.

Geri