Görüşlerinizi Bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jon@thaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jon@thaN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar.
Aracımı değiştirmek istiyorum. Şu linkteki ilana bakıyorum da, sizce fiyatı ve otomobil nasıl. Görüşlerinizi bekliyorum.

http://www.araba.com/978573.html

Fiyata bişey diyemiycem ama galeriden alırken 2 kere düşünmek gerekiyor bence.

gecenlerde bızım bır tanıdık da corsa alacaktı ona da aynı seyı tavsıye ettım hatta götürüp opel bayiine chevrolet aldırdım bence git bir opel bayiine danıs ve 2008 bir chevrolet al bızım tanıdık bana dua edıyor,cok memnun,ve arkasında da opel var incele,düşün derim.

Fiyata bişey diyemiycem ama galeriden alırken 2 kere düşünmek gerekiyor bence.

düşünmek derken, kazalı olabileceği konusunda mı, fiyat konusundamı. Trabzon'da epey bir satış yapan bir galeri. ablam iki arabasını da ordan aldı. hiçbir problem olmadı.

gecenlerde bızım bır tanıdık da corsa alacaktı ona da aynı seyı tavsıye ettım hatta götürüp opel bayiine chevrolet aldırdım bence git bir opel bayiine danıs ve 2008 bir chevrolet al bızım tanıdık bana dua edıyor,cok memnun,ve arkasında da opel var incele,düşün derim.

tabi sıfır kilometre bir otomobil daha iyidir. ama chevroletin görünümü hoşuma gitmiyor. pek ısınamadım o otomobillere. arkasında opel var derken ne demek istediniz onu anlamadım?

galeri olayını bilmemde .. njoy paketli hatta spor paketli alırsan daha bi iyi olur:)

tabi sıfır kilometre bir otomobil daha iyidir. ama chevroletin görünümü hoşuma gitmiyor. pek ısınamadım o otomobillere. arkasında opel var derken ne demek istediniz onu anlamadım?
opel guvencesınde oradan alıyorsun onlara servıse gıdıyorsun yanı ha corsa ha chevrolet opel guvencesı var sonucta http://www.chevrolet.com.tr/aveo/aveo-aveo-govde-tipi.html bu lınkı ıncele ıstersen kafana yatar sanırım

Opel sadece servis konusunda yardımcı olmaktadır. Yani aracınızı alıp herhangi bir Opel servisinde bakımını ya da tamirini rahatlıkla yaptırabilirsiniz. Bunun dışında herhangi bir Opel garantisi söz konusu değildir.

bu araba için (2004 model) bu fiyat biraz yüksek gibi geldi, eger imkan varsa spor paketli yada njoy modeli almak daha dogru olur

servise opele gitmesi kafii zaten markanın kendıne has bır prestiji ve garantisi var sonucta marka belli chevrolet, benim kastım 2.el corsa alacağına bence bunu al yönünde idi tabii ki corsa nın sıfırı da fena olmaz ama fiyat bakımından bu dediğim arac daha mantıklı 2004 corsa ya göre.

Geri