gözlük saklama kabı

Ynt: gözlük saklama kabı

arkadaşlar hepsiburada sa yanlış hatırlamıosam 8 tl ye gözlül tutucu mandal var her bpy gözlük için uygun tavsiye ederim

kursatihtilali link' Alıntı:
arkadaşlar hepsiburada sa yanlış hatırlamıosam 8 tl ye gözlül tutucu mandal var her bpy gözlük için uygun tavsiye ederim
Nereye tutturuluyor peki?

Ben gözlük takıyorum ama arabayı aldığımdan beri gözlük kabının içinde gözlük yerine biber gazı duruyor, çok da güzel sığıyor  011zaa

Normal gözlük sığıyormu bilmiyorum ama kullandığım güneş gözlükleri sığmıyor o gözlük kabına! Kesinlikle kullanışsız birşey bana göre. Bu yüzden daha sonraki versiyonlarda kaldırılmış olabilir. Güneş gözlüğümü kullanmadığım zamanlarda el freninin arkasındaki çekmecede saklıyorum, kullanışlı oluyor  bravoo

Güneş gözlüğüm sürekli orada.Ben memnunum.

Benim güneş gözlüğüde sığmıyor o bölmeye. Far kontrol düğmelerinin altındaki kapaklı gözü kullanıyorum.

servisler 35 tl karsılıgında takıyor buyuk gunes gozlukleri sıgmıyor

arkadaşlar opelgm den 45 tl ye gözlük kabı aldım astra j için montajı kolay mıdır acaba bilen var mı

tff2525 link' Alıntı:
arkadaşlar opelgm den 45 tl ye gözlük kabı aldım astra j için montajı kolay mıdır acaba bilen var mı

Küçük bir lokma takımınız varsa çok zor değil. Ha ben benimkini tam takamamıştım, bir ara servise gittiğimde "Yahu şu benim gözlük kabı oynuyor, onu da bir sıkıverin" demiştim halletmişlerdi. Çok sahtekarım be. ((:

Geri