Gri Fırtına (Nimbüs kümülüs parçalı bulutlu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Gri Fırtına (Nimbüs kümülüs parçalı bulutlu)

Fotograflar super cikmis.kazasiz kullanmak nasip etsin Allah.ne catal mi hani nerde :)

Djfree link' Alıntı:
Fotograflar super cikmis.kazasiz kullanmak nasip etsin Allah.ne catal mi hani nerde :)

Çatal denklanşörün hemen ardında özgürce gün ışığını selamlıyordu ki hava kapandı yağmur başladı. O derece. ((:

Dün güzel bir enstantene buldum, kaçıramazdım. ((:

i87f.jpg

GNSpower link' Alıntı:

i87f.jpg
İşte bu  045thumbsup 045thumbsup çok iyi abi senin için vazgeçilmez ikili  ;) :)

UnStabLe link' Alıntı:
İşte bu  045thumbsup 045thumbsup çok iyi abi senin için vazgeçilmez ikili  ;) :)

Valla öyle, hele bayrak öyle güzel dalgalanıyordu ki karşı şeritteydim ilk göbekten döndüm geri. ((:

GNSpower link' Alıntı:

i87f.jpg

Vaaay be abi.Asil bayrağımızla birlikte çok güzel durmuş.Bu arada Doğan Abi sendede fotoğrafçı gözü var.Herkes bu ayrıntıyı yakalayamaz bence.

GNSpower link' Alıntı:
Valla öyle, hele bayrak öyle güzel dalgalanıyordu ki karşı şeritteydim ilk göbekten döndüm geri. ((:
doğan abi son fotoda araca anahtar deliğinden bakıyormuş gibi bakmışsın :) arac 10 numara bu arada

corsa_1990 link' Alıntı:
Vaaay be abi.Asil bayrağımızla birlikte çok güzel durmuş.Bu arada Doğan Abi sendede fotoğrafçı gözü var.Herkes bu ayrıntıyı yakalayamaz bence.

Sağolasın kardeşim, valla fotoğrafçı gözü belki olabilir ama gö.ü olmadığı kesin, fotoğrafçılığın ana şartlarından olan açıyı doğru yakalamak için her şekle girebilme olayı ne yazık ki bende mevcut değil. Aha bunda da anca bu kadar eğilebildim. ((:

GNSpower link' Alıntı:

i87f.jpg

şimdiye kadar gördüğüm en güzel konulu astra j fotosu  045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup

Geri