Ynt: Gri Fırtına (Nimbüs kümülüs parçalı bulutlu)
GNSpower link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=2854.msg61995#msg61995 date=1322465806]
[quote author=GNSpower link=topic=2854.msg61993#msg61993 date=1322465171]
[quote author=Gökhan_55 link=topic=2854.msg61991#msg61991 date=1322464976]
[quote author=GNSpower link=topic=2854.msg61988#msg61988 date=1322464336]
[quote author=Gökhan_55 link=topic=2854.msg61976#msg61976 date=1322441704]
güle güle kullanın... bu arada yay taksanız çok daha güzel görünüm elde edersiniz
Doğru diyorsunuz Gökhan Bey, planlarım arasında var. Forumda gördükçe daha da niyetleniyor insan. Ama önce korna.
[/quote]
bende 1.4 t olan astrama yay takmıştım ve hala çok arıyorum o görselliği şuanki aracımda flexi var diye korkuyorum takamıyorum yoksa hiç affetmezdim... isterseniz foto paylaşabilirim
belki daha teşfik edici olabilir.))
[/quote]
Aklıma girmeyin, daha 6 aylık evliyim, arabayı alalı 1 ay oldu, hanım beni topa koyar, üstüne rövaşata çeker valla. (
Ama araçlarımız biraz yüksek yayın görsel katkısını gördükçe hisleniyorum.
[/quote]
Allah bi yastıkta kocatsın ama o işinde bi kolayı var
şimdi şöyle; İlk önce alt yapıyı oluşturmak lazım yengeye karşı
nasıl mı? bir gün alış verişten dönerken sanki o an dikkatinizi ilk çekmiş gibi aa ya arabanın altını mı vurduk yoksa neden bu bu kadar yüksek diceksiniz ve yalandan etrafında bi tur atacaksınız
bir şey yok ama kafnıza takılmış edasına bürüneceksiniz
o size soru soracak o seyir esnasında siz bir iki saniye gecikmeli cevap vereceksiniz ki aklınızın orada kaldığını anlasın
)) Sonra netten araştıryor gibi yapacaksınız yüksek arabanın zararlarını yayın faydalarını yazan siteleri gezerken görmeli sizi, özellikle yemeğe çağırdın da
geliyoruuummmm az bekle 1 dakka sonra ordayım filan derken yemekte, geç kaldım özür dilerim ama çok kafamı kurcaladı normal mi diye nette bi araştıordım diceksiniz
sonra hafif rüzgarlı bir günde yandan gelen rüzgar zaten astrayı sarsıyor İşTE BU GERÖEK
o sarsıntıyı yengeye hissetireceksiniz ohoo noluyoo yaaa 2011 arabada da böyle şey mi olur diyip konuyu arabanın yükseklğine getirceksiniz ve yeterr bee canımızdan önemli mi bi yay fiyatlarına bakayım şuan arabayı sende kullanıyor olabilirdin ve bu çok tehlikeli olurdu snei için diceksiniz
) işte olay bitmiştir o an, yenge emin olun yay işini düşünmeye başlamış olacaktır çoktan
)
gerisi sizin ekonomik duruma bakar, yaylarınız hayırlı olsun
)
[/quote]
Valla yöntem on numara, yazıda kullanma kılavuzu gibi olmuş, harika. (
AMA.
Hanımla 3 sene nişanlı kaldık, sağosun içimi dışımı, aklımdan geçeni, hatta daha geçirmediğimi sezme yetisi kazandı. Hoş bunda benimde suçum büyük. Yukarda bahsettiğiniz oyun ve türevleri ile aldığım, son model telefonlar, mağazalarda bile zor bulunan laptoplar, hayvani televizyonlar, öküzvari ses sistemleri, ikinci el araba olmadı Corsa derken Astra'lar, evin dört bir yanına led aydınlatmalar vb. her tür canımın çektiği ekipmanı çeşitli duygu sömürüleri, tiyatrocuların bile takdirini kazanacak derin ve uzak bakışlar, Oscar'lı oyuncuları utandıracak teatral ayaklarla aldığım için hanım artık yemiyor bunları. Daha ben "yahu bu arabanın altı mı yüksek?" sözümün yahusuna başlamadan arabanın altına bakarken bile "Bana bak müsrif Doğan o arabaya bir kuruş harcayamazsın, gözün doysun,(ki bu en sevdiği laftır
), gözünü oyar, senin 130 kilonu ayrı ayrı çarpanlarına ayırırım, tepemi attırma bin arabaya, yürü" der konuyu açılmadan kapatır, beni manevi olarak öper bayıltır alimallah. (
Bir iki ay geçsin, hiçbir şey almayıp dikkatini dağıtmayı düşünüyorum, sonra toptan dalacağım arabaya. (
[/quote]
Bende de hiçbir şey demez baştan tamam sen bilirsin olur. Sonra arabanın altını en ufak dokundurmamda Sen bunun böyle olacağını bilirsin ne diye taktırdık yazık arabaya bunun espirisi ne diye ilk taarruz başlar Sonra ben işte yol tutuşu iyileşir görünümü güzelleşir rüzgardan etkilenmez demek zorunda kaldığımda arabanın görünümü güzel değil mi zaten, madem güzel değildi niye bunu aldık yoltutuşu yetmiyor mu ralliye mi çıkacaz sen aile babasısın hız mı yapıyorsun yoksa......... diye bünyemdeki işgalini tamamlar. Yani alana kadar numaralar yetmez Gökhan55 dostum Yayını mayını evlenene kadar tak keyfine bak Evlendikten sonra general_Not_talking