GSI Jantlarım geldi nihayet..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güle güle kullanın, jantlarda lastiklerde güzel :good: gizli bir bilgi değilse jantlari nereden ve kaça temin ettiğinizi ögrenebilirmiyiz ?

İyi dileklerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Jantların göbekleri yarın gelecek,kutu içinden çıkmıyormuş

Tabiki gizli bir bilgi değil,amacımız paylaşmak zaten.

Aslında fiyat bilgilerini ve nereden nasıl aldığmı dün yazacaktımki,dört yaşında bir kızım var,geldi ekranın önüne oturdu baba bana oyun aç diye tutturdu,daha sonrada fırsatım olmadı.
Jantları almak isteyen herkes yetkili servise gidip siparişini verebilir,ellerinde olmadığı için Almanya,ya sipariş geçiyorlar,bir miktar kapora alıyor yetkili servis ve yaklaşık 18-20 gün içinde jantları getirtiyorlar.

Jantların adet fiyatı 421 TL,%30 clubkart indirim yapıyorlar,toplamda jantlar 1180 TL tutuyor.Kısaca:

GSİ Jantlar :1180 TL(%30 indirimli fiyatı)

Jant göbekleri:122 TL(%30 indirimli fiyatı)

Bijon kapakları:55 TL(%30 indirimli fiyatı)

NOT:Ben Konya yolundaki Opal,dan sipariş verdim jantları.İlk gittiğimde jantların resmini gösterdim,bulabilirmiyiz dedim,epc,den baktılar corsa ya ait böyle bir jant yok dediler,bende ertesi gün jantın kodunu buldum(10 02 093)tekrar gittim,kod olunca jant hemen çıktı ortaya,işin ilginç tarafı bu jantlar epc de tigra b jantı olarak gözüküyor.

Son düzenleme:
Teşekkürler fiyat bilgisi için. Bence verdiğiniz parayı sonuna kadar karşılıyor. Hayrını görün. :)

lastik seçiminiz

Lastik seçiminiz uygun olmuş bence. toyo kullanan vazgeçemiyor nedense.

Geri