GSI Jantlarım geldi nihayet..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi sadece jantla da olmuyor. Hakkını vermek lazım devamını getirde opelim.net gsi jantlı corsa görsün :) Çok boş duruyor bu şekilde.
Spor yay+film bu jantların hakkı :D

hayırlı ugurlu kazasız kaldırımlara surtmeden park etmeler ve kullanmalar =)))

konya yolundakı opal bnm cok yakın bı arkadasımın onceden bılgı verseydın belkı bıraz daha bısıler yapardık fıyatta baska bı ıstedıgın olursa haberdar et kardesım =)

hayırlı olsun çok güzel yakışmış ..

sağolun.
Abi sadece jantla da olmuyor. Hakkını vermek lazım devamını getirde opelim.net gsi jantlı corsa görsün :) Çok boş duruyor bu şekilde.
Spor yay+film bu jantların hakkı :D

Evet haklısın bende farkındayım,Almanya,dan angel sipariş verdim,direksiyonu deri olanı ile değiştirecem yakında oda gelir,cam filminide bu cumartesi biryere sordum solargard cam filmine 5 cam 350 tl,ön cama da yaptırırsam 250 tl,toplam 600 tl dediler,fiyat biraz çok geldi doğrusu.Varmı tavsiyeniz film için.
tekrardan maşallah :)

Sağolun,daha iyileri sizin olsun.
maş maş maş.. 41 kere maş. ii günlerde kullanin

Teşekkürler.
hayırlı ugurlu kazasız kaldırımlara surtmeden park etmeler ve kullanmalar =)))

konya yolundakı opal bnm cok yakın bı arkadasımın onceden bılgı verseydın belkı bıraz daha bısıler yapardık fıyatta baska bı ıstedıgın olursa haberdar et kardesım =)

Sağol arkadaşım,e o zaman bir takım marşpiyel fiyatı sorarsan iyi olur,kolaylık yapacaklarmı bakalım.

Araba sağlam indirilirse marşpiyele gerek kalmaz Ali abi. Jantlar her türlü götürür :) İlk yapılması gereken film+yay bence :) sonra zevke bütçeye göre devamı getirilebilir.

Bu arada jantların et değeri ve genişliğini merak ettim. Nedir acaba ?

Geri