gsi lpg kaçbasar merak eden varmı

haklısın bende üzerinde aldım yeni taktırmış benden önceki sahibi 1.800 para vermiş bizde sabah benzin akşamları lpg kullanıyoruz.kısmak lazım motor yaptık şimdide kılımayı yapıyoz saygılar.

attachment.php

Motor gibi saat de sıfırlanmış :).

aynen savaş abi 179.binde sıfırladık

karsiyim gsi da tüp takilmasina

benzin almak agir geliyorsa 1,0 corsaya binceksin veya dizel bir araca

bende buna karsıyım, km basında daha az yakmak varken neden cok yakayım diye kıvranayım ki?

yüksek motor arabaya lpg olmazmıs, lüx arabaya lpg olmazmıs, gecin bunları arkadaslar millete hava atacağız diye cüzdandaki paradan oluyoruz

aracınz ferrari falansa lafım yok tabeki :)

valla nediyim gazda 250 yakıyo benzinde 450 yorumu size bırakıyorum bir yılda motor parasını çıkarırsın

en guzelı lpg ya ılk aracıma lpg takdırdım utanıyodum gaz almaya neyse gene gaz almaya gıttım elamanın bırısı bwv z4 var adam gaz alıyodu bırakında bızde astra ya alalım:D

araç gazlı olabilir de sen gaza gelip basmasaydın keşke abi :)
ya lpg ya dizel.. bu devirde benzinli araç kullanmak israftır

Bu devirde değil, bu ülkede araç kullanmak israftır (enayilik demeye dilim varmıyor) desek daha doğru olur.

Bu devirde değil, bu ülkede araç kullanmak israftır (enayilik demeye dilim varmıyor) desek daha doğru olur.

savaş abi aynen katılıyorum sana...acaba opelin bisikletleri halen üretiliyormu üretiliyosa nerde satılıyo acaba opel marka bisikletmi alsak abi :)

savaş abi çok yaşa

tüpe neden karşısınız hala anlamıyorum Recep beyle ortaklıgınız mı var yoksa k.Irak petrollerinde

Geri