260 ı da yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
260 ı da yapıyor.
bende buna karsıyım, km basında daha az yakmak varken neden cok yakayım diye kıvranayım ki?
yüksek motor arabaya lpg olmazmıs, lüx arabaya lpg olmazmıs, gecin bunları arkadaslar millete hava atacağız diye cüzdandaki paradan oluyoruz
aracınz ferrari falansa lafım yok tabeki
bu konuda sana katılıyorum adam 3000 motor araca biniyor ama lpg sırasında içler acısı bir durum:hıh:nesini gecicem??
madem yüksek beygirli araca benzin yetistiremiyorsun, binmiceksin.
cipe bincem, ama cok yakiyor, iyi bari LPG taktirayim demek ne kadar mantikli ???
sen demmekki insanlara hava atmak icin araca biniyorsun, o zaman Metrobüsü dene derim sana. arac memleketimizde malesef LÜX ve ona görede gideri var
sen "hava aticaksin" orjinal parcada kullanma aracina, gerek yok dimi? yan sanayi var nasilsa, onu kullan. lastigin kabak oldugunda, lastikte almana gerek yok, lastikler slik olana, yarilincaya kadar devam et
aslan besleyen yemine katlanir. katlanamiyorsan, aslana sahip olmicaksin
LPG ye karşı olmak veya olmamak kişilerin iradesine kalmış bir şeydir. Ben de kullanmıyorum, kullanmayı da düşünmüyorum, çünkü benim tarzım da bu . Ortaklık konusu ayrıca tartışılır, unutma LPG 'de de dünyanın vergisi var . (unutmadan geçenlerde bizim dayının damadı LPG kaçağı yüzünden nar gibi kızardı, halen hastanede)savaş abi çok yaşa
tüpe neden karşısınız hala anlamıyorum Recep beyle ortaklıgınız mı var yoksa k.Irak petrollerinde
LPG ye karşı olmak veya olmamak kişilerin iradesine kalmış bir şeydir. Ben de kullanmıyorum, kullanmayı da düşünmüyorum, çünkü benim tarzım da bu . Ortaklık konusu ayrıca tartışılır, unutma LPG 'de de dünyanın vergisi var . (unutmadan geçenlerde bizim dayının damadı LPG kaçağı yüzünden nar gibi kızardı, halen hastanede)