GT yorumlarınız nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulubey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sorun

Ben 3 seneyi gecgin kullandim surusu felan cok keyifli ama benim gt demi sorun vardi bilmiyorum ama eksantirik sensoru devir sensoru her sene problem yapiyordu durmadan bozuluyordu bu parcalar yani orjinal parca kullandigim halde ve debriyaj galiba araca gore zayif geliyor cunki hep baski balatasindan sorun yasadim ve son olarak aracin beyni bozuldu kendi servisi bile isin icinden cikamadi kod lagzimmdi sonra kayseride herangi bir usta tamir etti ve sattim.98 gt 160 bindeydi....

Benim eski gt

:-)))

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    30.5 KB · Görüntüleme: 40
Gt,;

:-))))

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    24.2 KB · Görüntüleme: 26
Jantlar zaten söylenmiş , bence stopları da orjinali ile değiştirmek lazım.

kesinlikle. gt için çok fazla birşey yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Jant olmayan GT bence modifiyeli vectra'dır :D
dsc05813k.jpg

GT seven arkadaşların genelinde aynı düşünce var, GT dediğin orjinal olmalı arkideş :) Stoplar standart vectra stopları olmalı, jantlar %99 GT jantı olmalı o yoksa %1lik oranda BBS marka çok kollu jantlar olabilir, farlara xenonları ve sis farlarına beyaz ampülü yakıştıramıyorum ben ille de sarı olacak :D
Bu arada BlueLife arkadaşım, etekler ve depo kapağındaki zımbırtıları hiç yakıştıramadım, çok tatlı bir araban var ama onlar olmamış, onlar orjinal olsa çok tatlı araç, alınma :)

GT seven arkadaşların genelinde aynı düşünce var, GT dediğin orjinal olmalı arkideş :) Stoplar standart vectra stopları olmalı, jantlar %99 GT jantı olmalı o yoksa %1lik oranda BBS marka çok kollu jantlar olabilir, farlara xenonları ve sis farlarına beyaz ampülü yakıştıramıyorum ben ille de sarı olacak :D
Bu arada BlueLife arkadaşım, etekler ve depo kapağındaki zımbırtıları hiç yakıştıramadım, çok tatlı bir araban var ama onlar olmamış, onlar orjinal olsa çok tatlı araç, alınma :)

eyv. alınacak bir durum söz konusu bile değil :) herkesin kendi zevkine göre.. :)

Geri