GTC deki bu özelliği bilen var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ze623
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: GTC deki bu özelliği bilen var mı?

ze623 link' Alıntı:
tavsiye edeceğiniz birisi yada bu işi yapabilecek kurum kuruluş var mıdır?:)

Odak yapmazsa kim yapar? ((:

ze623 link' Alıntı:
yurt dışı forumlardan araştırdığım kadarıyla şerit takip ve trafik levhaları bilgi sistemide bu algılamadan oluyormuş.acaba bu uygulamaların olup olmayacağını bilen birisi var mıdır?:)

Bizim ülkemizde trafik levhalarının çoğu standart yükseklikte olmadığından bazı levhaları okumayacaktır. :(

uzun far asistanında kullanılan kamera ile tarafik tabela tespit sisteminde kullanılanların parça kodu farklı :)

daha önce ben denemitim bunu yazılımla yapmayı ve burada paylaşmıltım.

o kamera sadece uzun far asistanı ile alakalı. hatta gece yolculuklarında kamera ile cam arasına bir kağıt sokarsanız aracınız direk uzun fara geçer

BÜLENT link' Alıntı:
Afl sistemin kamerasi
Otomatik uzun far aciksa gece öndeki araci algilayip uzun farlari acip kapatiyor.
teşekkürler sellektör kolunu 2 kere ileri itince sistem çalışıyor ve bilmediğim bir özelliği keşfetmiş oldum:)ayrıca servisten aldığım bilgi trafik levhası algılama özelliği aktif edilebilirmiş ama ülkemizde algılayacak tabela olmadığı içinde kullanamazmışım.mokkalarda bu özellik opel eye olarak alınabiliyormuş.

Cosmo link' Alıntı:
uzun far asistanında kullanılan kamera ile tarafik tabela tespit sisteminde kullanılanların parça kodu farklı :)

daha önce ben denemitim bunu yazılımla yapmayı ve burada paylaşmıltım.

o kamera sadece uzun far asistanı ile alakalı. hatta gece yolculuklarında kamera ile cam arasına bir kağıt sokarsanız aracınız direk uzun fara geçer
Hocam böyle birşeyi denediniz mi gerçekten?

Birsey daha ekliyeyim.
Uzun farlar otomatik acilmasini denemek icin.
60 km hizin ustunde gitmek gerekli o suratle giderken kamerayi elinizle kapatinca otomatik uzunlar yanar.

İşte bunlar hep nispet :D

niko22 link' Alıntı:
Bizim ülkemizde trafik levhalarının çoğu standart yükseklikte olmadığından bazı levhaları okumayacaktır. :(

Bir müşterimizde Insignia Biturbo var, aracı kendim de trafikte kullandım, OpelEye tüm tabelaları okuduğu gibi servisimizin girişindeki bariyeri görüp ekranda girilmez uyarısı bile çıkardı :)
Tabelaları sorunsuz okuyor, çarpışma algılayıcısı çalışıyor, şerit takip sistemi sorunsuz çalışıyor. son iki işlemde direksiyonu da titretiyor.
Ama donanım farklı, kamera merceği yuvarlak, telefon kamerası gibi.

Geri