Ynt: GTC Egzoz Hakkında Yardım...
bravoo
bravoo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bana da öyle geliyor, OPC kitleri alıcam kesin, ama o gelene kadar bir egzoz taktıriim dedim, sanırım orjinalinden bir tane de sağa taktırmak en mantıklısı olacak. Bu arada OPC Line body kit dediğiin arka sarı bölme mi oluyo fazla anlamıyorum ben general__pTOGI link' Alıntı:Sercan difüzör düşünmüyorsan sağa bir tane daha uç taktırman en mantıklısı gibi
İrmsher uçların difüzörsüz güzel duracağını zannetmiyorum.
Bu arada sarı araçta OPC Line body kit var onu şu anda getirtebilirsin.
Buda linki : http://www.opel-accessories.com/subproductgroup.jsp?language=en&country=DE&vehicle_name=Astra%20GTC%20New&category=Styling+%26+OPC+Line&subcategory=Exterior+Design&part_num=13418791#anker
OPC nin tamponları komple gelecektir ve maliyeti yüksek olacaktır.Tabi fiberden kalıbı alınıp yapılırsa iş değişir.
Sercan link' Alıntı:Abi bana da öyle geliyor, OPC kitleri alıcam kesin, ama o gelene kadar bir egzoz taktıriim dedim, sanırım orjinalinden bir tane de sağa taktırmak en mantıklısı olacak. Bu arada OPC Line body kit dediğiin arka sarı bölme mi oluyo fazla anlamıyorum ben general__p
Benim araç içinde varmı OPC Line ? Ne kadardır acaba ?TOGI link' Alıntı:Evet OPC Line Body kit arka difüzör , yan ekler , ön ek (lip) ten oluşuyor.
005hihihSercan link' Alıntı:şimdi gördüm verdiğin linki, 1261 euro ymuş canım hiç bişi
Sercan link' Alıntı:şimdi gördüm verdiğin linki, 1261 euro ymuş canım hiç bişi
Nasıl olsa OPC leri taktırcağım için şimdilik gerek yok bunlara bence 045thumbsupTOGI link' Alıntı:
Walla Orj OPC tamponların yanında bunun fiyatının lafı bile olmaz ;D
Body Kit plastik olunca maalesef pahalı oluyor :