Gtc İle Takas....

Ynt: Gtc İle Takas....

benim arabanın kapagını falan götürüyorlar şimdi bunu alsak sabaha bunu komple götürürler o yüzden almıyorum zaten yoksa para b.... öhö öhö

bahadircakir link' Alıntı:
benim arabanın kapagını falan götürüyorlar şimdi bunu alsak sabaha bunu komple götürürler o yüzden almıyorum zaten yoksa para b.... öhö öhö

Benim için sorun değil diyecektin herhalde, öksürük tuttu. ((:

açıkçası GTC nin farklı bi havası var 10bin lira gibi bi paraya onunla değişir sanırım ve buna değer bence abi :)

GNSpower link' Alıntı:
[quote author=bahadircakir link=topic=3379.msg76055#msg76055 date=1324654475]

[/quote]

benden çok yaşayacaksınız heheh

bahadircakir link' Alıntı:
[quote author=GNSpower link=topic=3379.msg76057#msg76057 date=1324654519]
[quote author=bahadircakir link=topic=3379.msg76055#msg76055 date=1324654475]

[/quote]

benden çok yaşayacaksınız heheh
[/quote]

Bu halimle biraz zor. (:

gokhan taktın sen illaki degıstırıcen dımı gül gibi arabayı ..paran coksa degıstır  gtc yı ıncelemedım merak ta etmıyo degılım bayıye gelmiş bi ara gidip incelicem

aslında pek mantıklı görünmüyor gibi...

bence değer gökhan bugün gerçekte aracı inceleme fırsatım oldu siyah 19 jant  araca hayran hayran bakmaktan inan motoruna bakmak aklıma gelmedi araç manyak birşey siyahta yakmış zaten 62000 dediler fiyatınada

Geri