Gtc İle Takas....

Ynt: Gtc İle Takas....

bulandırma kafanı senın araba guzelll

merdo bugun ne oldu sana her konuda filozof gibi konuşuyorsun helal valla laflarda cuk diye oturuyor..

special_Yeah special_Yeah special_Yeah
Merdo link' Alıntı:
[quote author=bulent_tnt link=topic=3379.msg76128#msg76128 date=1324661397]
merdo bugun ne oldu sana her konuda filozof gibi konuşuyorsun helal valla laflarda cuk diye oturuyor..

Her konuda konuşacak ufakta olsa düşüncelerimiz var Bülent abi.

Teşekkür ederim sana.
[/quote] special_Yeah special_Yeah special_Yeah special_Yeah special_Yeah special_Yeah special_Yeah special_Yeah special_Yeah special_Yeah special_Yeah special_Yeah

mert dediğin doğru elbette ama benim araba zaafımı saymazsak... bi yandan sonuna kadar haklısın bi yandan da diyorum ki, bu yaşta olmayacakta ne zaman olacak? doğan abi gibi sonra paspas dahi alamayacağım zamanlarda gelirse o zaman ne yapacağım diye düşünüyorum:D

Merdo link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=3379.msg76134#msg76134 date=1324662085]
mert dediğin doğru elbette ama benim araba zaafımı saymazsak... bi yandan sonuna kadar haklısın bi yandan da diyorum ki, bu yaşta olmayacakta ne zaman olacak? doğan abi gibi sonra paspas dahi alamayacağım zamanlarda gelirse o zaman ne yapacağım diye düşünüyorum:D

Senin araba zaafın olduğu belli Gökhan abi :)

Ama sen bu yaşta olmazsa ne zaman olacak derken işe tam yanlış bir girişle başladın en başında zaten :)

Oda bildiğin gibi 1.3 almakla oldu al sat al sat derken Astra da bu 3. araban.

Sanırım daha öncesinde de Insignia vardı sende belki onunda bir kaç modelini kullanmış olabilirsin.

Bu söylediklerimiz ne kadar zaman içerisinde olduj peki,benim bildiğim 1 sene içerisinde.

Tabiki herkesin farklı zevkleri beğenileri var ama ne bileyim bana aşırı geliyor.

Resmen oyuncak olmuş arabalar,yeni bir üye başlık açmıştı "Yeni oyuncağım Astra J" diye.

Gerçekten söylediğim gibi oyuncak oldu hemde 50.000-60.000 lik oyuncaklar.

Ne desek boş,sen kendin için en iyisini bilirsin abi.

[/quote]

Mert sen kızlarada böyle damardan giriyorsan valla durum fena:) ve söylediklerinle &70 e % 30 alma oranımı tam tersine çevirdin:S

Görsel olarak bizim araçlarımızdan daha iyi bir araç
ama gtc alınırsa aracınızdaki flexride gibi, navi gibi, sunroof gibi özelliklerden vazgeçmek zorunda kalacaksınız
ama tasarım olarak daha hoş bir araç alacaksınız
Aracınızda birçok donanım ve özellik mevcut iken şu an için bence gerekli değil gibi
ama imkan varsa bu jant ve tasarımlı bir aracı kaçırmamak gerekir :)

sanırım vazgeçmek daha doğru olacak... donanım çok yetersiz mert'in dediklerini çok arkadaşımda söyledi:S

gökhan benim araçla senin aracı kafa kafaya takaslıyalım.Sonrada sen git gtc ile takasla  evil_Daemon kahka536

Gökhan bence araban mükemmel ama illa da değişeceksen az sabret yeni 1.6 turbo motorlu GTC ile değiş, mevcut 1.6 180Hp lik motor yenilenecek.  ;)

Gökhan_55 link' Alıntı:

Ooh, arada lafın alası konmuş bana. ((: Bu tür birkaç ileti daha beni kibar aile babası modundan israf delisi gaddar koca moduna sokacak, örneklerde beni kullanmayınız, gaza geliyorum. ((:

Geri