GTC Turbo BlackEdition

OPC line yapan vardı aramızda forumda aktifmiler bilmiyorum..
Kazasız belasız binin maşallah.
Bursadansanız Bursadan Katılanlar bölümüne bekleriz :)

Teşekkür ederim, Bursadan katılanlar bölümünü takip etmeye çalışıyorum yakın zamanda buluşma varsa gelmek isterim. :)

güle güle kullanın

Sağolasın

Teşekkürler Cümlemize...

Eyvallah :)
Aracın çok güzel fakat fotoğraf çekmek için daha farklı bir mekan bulursanız daha güzel olabilir. Kültürparkın içi çekim için daha mantıklı mesela...

Ahmet Altınçubuk
Tek kriter beyaz ışık olması idi arkadaşla beraber ataevler civarı bi yer bulduk önceden planlı bilşey değildi kültür park daha guzel bi yer ama gece cıktığımız için garaj çekimi yapalım dedik :) açıkcası bu işten çokta anladığımız söyelenemez eli düzgün biri varsa makina hazır :)

hayalimm:))

nikon D90

arabada güzelmş:) kazasız belasız

Teşekkürler

Kazasiz belasiz insallah

Kazasız Belasız inş..
bide ben alsaydım tam prof makine bende başlıycam çekimlerede alıcak para yok :D

arabayı aldık makıneyı alamıyoruz hesabıı :D

d90 çekici alettir, cmos sensör oldugu için iso'dan pek kormayın. (acemisiyiz dediginiz için söylüyorum yanlıs anlasılmasın.) hayırlısı olsun aracınız, cok daha iyi fotolarda da görücez yani aracınızı. iyi günlerde kullanın. :)

2sini birden almak vücüda zarar zaten, bende de araç haricinde şuan canon eos7d ve 30d var. 30d kutusunda gerçi satıcam. ama araçla 7d biraz zorlamıyor desem yalandır.

Bilen birinden tavsiye alsam fena olmaz nasıl denk geldiyse öyle çekiyom :p

teşekkürler Çok sağolun arkdaşlar

arabayı aldık makıneyı alamıyoruz hesabıı :D
eren ne arabayı alabiliyoruz nede fotoğraf makinasını :D
kazasız belasız kullanmak ansip olsun inş.. bu arada :)

teşekekür ,Allah herkese gönlündeki arabayı almayı nasip etsin :)

arkadaşlar araçta IDS+ var aklımdada 3.5 cm yay almak , sizce herhangi bir sıkıntı olur mu ? birde ids + ın süspansiyona sertlik vermesi mekakik ve elektronik açından nasıl oluyor?

kazasız belasız sürüşler.. maşallah çok güzel ! fotoğraflarda çok iyi ;)
bende çekiyorum fotoğraf araç gelsin sallicam siteyi =))

my god! bildiğimiz sinan ya la bu :D toyata harbiden pert mi oldu yoksa sinanım ? gtc'n hayırlı uğurlu olsun kardeşim.güle güle bin.yanıyo valla cayır cayır.sahibi gibi çok canlar yakacağa benziyo :)

Geri