Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OPC line yapan vardı aramızda forumda aktifmiler bilmiyorum..
Kazasız belasız binin maşallah.
Bursadansanız Bursadan Katılanlar bölümüne bekleriz
güle güle kullanın
Teşekkürler Cümlemize...kazasiz belasiz
maşallah
Tek kriter beyaz ışık olması idi arkadaşla beraber ataevler civarı bi yer bulduk önceden planlı bilşey değildi kültür park daha guzel bi yer ama gece cıktığımız için garaj çekimi yapalım dedik açıkcası bu işten çokta anladığımız söyelenemez eli düzgün biri varsa makina hazırAracın çok güzel fakat fotoğraf çekmek için daha farklı bir mekan bulursanız daha güzel olabilir. Kültürparkın içi çekim için daha mantıklı mesela...
Ahmet Altınçubuk
hayalimm)
nikon D90
arabada güzelmş kazasız belasız
Kazasiz belasiz insallah
Kazasız Belasız inş..
bide ben alsaydım tam prof makine bende başlıycam çekimlerede alıcak para yok
arabayı aldık makıneyı alamıyoruz hesabıı
d90 çekici alettir, cmos sensör oldugu için iso'dan pek kormayın. (acemisiyiz dediginiz için söylüyorum yanlıs anlasılmasın.) hayırlısı olsun aracınız, cok daha iyi fotolarda da görücez yani aracınızı. iyi günlerde kullanın.
2sini birden almak vücüda zarar zaten, bende de araç haricinde şuan canon eos7d ve 30d var. 30d kutusunda gerçi satıcam. ama araçla 7d biraz zorlamıyor desem yalandır.
maşallah...
maşallah çok güzel araç yakıt durumu nedir ş.içinde
eren ne arabayı alabiliyoruz nede fotoğraf makinasınıarabayı aldık makıneyı alamıyoruz hesabıı
kazasız belasız sürüşler.. maşallah çok güzel ! fotoğraflarda çok iyi
bende çekiyorum fotoğraf araç gelsin sallicam siteyi =))