GTC Turbo BlackEdition

my god! bildiğimiz sinan ya la bu :D toyata harbiden pert mi oldu yoksa sinanım ? gtc'n hayırlı uğurlu olsun kardeşim.güle güle bin.yanıyo valla cayır cayır.sahibi gibi çok canlar yakacağa benziyo :)
hahahahahhaa hiç gülesim yoktu kardeşim :D pert felan olmadı bu arabaya sermaye oldu :kop:

hayırlısı olmuş.japon zevksizliğinden kurtulduğuna sevindim sinan.

bi ara bi şaka yapmıştın pert diye ondan yazdım öyle :) buralarda görmek güzel seni...

ahahahah :D hatırladım 1 Nisan Şakasıydı o baya geçmiş üzerinden 2 sene önceki mevzu ....m.com a pek takılmıyom zaten eski tadı kalmadı biliyon. Japon dan sonra Alman baya fark etti kalite açısından yol tutuş frenler gayet iyi Şu ids+ mevzusuna cevap gelmedi hala yokmu yay takıp sıkıntısız yürüyen?

arkadaşlar araçta IDS+ var aklımdada 3.5 cm yay almak , sizce herhangi bir sıkıntı olur mu ? birde ids + ın süspansiyona sertlik vermesi mekakik ve elektronik açından nasıl oluyor?

Arkadaşlar bu soru hala geçerli tecrübe edip bilgi verebilecek olan var mı aramızda ?

BlackEmperor;1434308 .[COLOR="Red"' Alıntı:
...m.com a pek takılmıyom zaten eski tadı kalmadı biliyon.[/COLOR]

kesinlikle öyle kardeşim.olayı tek markaya indirgemek daha mantıklı sanki :)

soruna cevap gelmemesi ilginç bugün kadar burada cevapsız sorum kalmadı.konuyla alakalı bir başlık içeren yeni konu açmanı tavsiye ederim sinanım..

BlackEmperor;1434308[COLOR="Red"' Alıntı:
..m.com a pek takılmıyom zaten eski tadı kalmadı biliyon.[/COLOR]

kesinlikle öyle kardeşim.olayı tek markaya indirgemek daha mantıklı sanki :)

soruna cevap gelmemesi ilginç bugün kadar burada cevapsız sorum kalmadı.konuyla alakalı bir başlık içeren yeni konu açmanı tavsiye ederim sinanım..

Geri